Новият къмпинг пътеводител на България излезе от печат, разгледай го
Новият къмпинг пътеводител на България излезе от печат, разгледай го
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Къмпинг пътеводителят на България за 2021 г. е вече тук! Изданието излезе от печат преди броени дни и вече се разпространява по къмпингите и фирми от къмпинг и караванинг бранша.

10 препоръчани къмпинга в България за 2021 г.

Тази година пътеводителят отвежда любителите на този вид туризъм в 7 района на страната ни, разкриващи разнообразието на българските къмпинги, заедно със забележителности и туристически атракции в тяхна близост, съобщават от Camping.bg. Те са представени на 32 страници с подробна информация за дължината на всеки маршрут, услугите и удобствата, които предлага всяко едно място за престой, цени и предложения за допълнителни занимания в района. Разработен е и един изцяло нов маршрут, който следва река Дунав от Видин до Русе и включва нови къмпинги, един от които ще бъде открит през май.

Нов къмпинг край Русе отваря врати през май

Седемте маршрута обхващат: 

Северозапад – от София до Видин с 4 къмпинга и един нов кемперстоп, множество забележителности по път;
Дунав – от Видин до Русе по поречието на втората по големина река в Европа. Ще откриете 4 изцяло нови къмпинга и атрактивни за посещение места край Дунава;
Централна северна България – районът, заключен между Русе, Габрово, Велико Търново и билото на Стара планина, съдържащ информация за 4 къмпинга и много интересни места за посещение;
Подбалкан – пътят от Пловдив до Бургас през Розовата долина с 3 къмпинга и много атракции;
Родопи – един кръг в Западни Родопи започващ от Пловдив, през Пазарджик, Велинград, Сърница и Доспат, Девин, Смолян, Чепеларе, Асеновград и обратно в културната столица на България – 4 от най-новите български къмпинга и безброй красиви места за посещение;
Югозапад – по магистрала Струма от София до Кулата с отбивки през най-топлия гейзер в Европа, най-малкия град в България и други интересни места. 4 къмпинга по маршрута;
Черноморие – един добре познат маршрут, който за целите на пътеводителя сме разработили от северната ни граница при Дуранкулак до Странджа планина и Малко Търново. Той 10 къмпинга и забележителности покрай морето, които иначе може и да не се сетите да посетите.

Започва проектиране на нов термален къмпинг край Казанлък

Тази година изненадата за всички къмпинг фенове е игра с много награди, която Camping.bg организира, съвместно с Camperisimo и други партньори. Скоро ще ви разкажем повече за това.

Къмпинг пътеводителят на България се разпространява безплатно.

Хартиеното копие на Пътеводителя е триезично, отпечатано е в 12 000 тираж. Ще го откриете на рецепциите на всички участващи къмпинги и в търговската мрежа на включените в него магазини за спорт, туристическа и къмпинг екипировка: Campingrocks.bg, UST Brands, Outdoor & Camping Comfort и други.

Предвидени са електронни интерактивни версии на 6 езика – български, английски, немски, френски, румънски и полски.

Презареждане в Родопите: СПА хотел Орфей пуска нова програма от май 2021 г.

Версията на български език с вградени линкове и видеа може да разгледате тук:

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията