Slide
Slide

София. Къмпинг пътеводителят на България за 2021 г. е вече тук! Изданието излезе от печат преди броени дни и вече се разпространява по къмпингите и фирми от къмпинг и караванинг бранша.

10 препоръчани къмпинга в България за 2021 г.

Тази година пътеводителят отвежда любителите на този вид туризъм в 7 района на страната ни, разкриващи разнообразието на българските къмпинги, заедно със забележителности и туристически атракции в тяхна близост, съобщават от Camping.bg. Те са представени на 32 страници с подробна информация за дължината на всеки маршрут, услугите и удобствата, които предлага всяко едно място за престой, цени и предложения за допълнителни занимания в района. Разработен е и един изцяло нов маршрут, който следва река Дунав от Видин до Русе и включва нови къмпинги, един от които ще бъде открит през май.

Нов къмпинг край Русе отваря врати през май

Седемте маршрута обхващат: 

Северозапад – от София до Видин с 4 къмпинга и един нов кемперстоп, множество забележителности по път;
Дунав – от Видин до Русе по поречието на втората по големина река в Европа. Ще откриете 4 изцяло нови къмпинга и атрактивни за посещение места край Дунава;
Централна северна България – районът, заключен между Русе, Габрово, Велико Търново и билото на Стара планина, съдържащ информация за 4 къмпинга и много интересни места за посещение;
Подбалкан – пътят от Пловдив до Бургас през Розовата долина с 3 къмпинга и много атракции;
Родопи – един кръг в Западни Родопи започващ от Пловдив, през Пазарджик, Велинград, Сърница и Доспат, Девин, Смолян, Чепеларе, Асеновград и обратно в културната столица на България – 4 от най-новите български къмпинга и безброй красиви места за посещение;
Югозапад – по магистрала Струма от София до Кулата с отбивки през най-топлия гейзер в Европа, най-малкия град в България и други интересни места. 4 къмпинга по маршрута;
Черноморие – един добре познат маршрут, който за целите на пътеводителя сме разработили от северната ни граница при Дуранкулак до Странджа планина и Малко Търново. Той 10 къмпинга и забележителности покрай морето, които иначе може и да не се сетите да посетите.

Започва проектиране на нов термален къмпинг край Казанлък

Тази година изненадата за всички къмпинг фенове е игра с много награди, която Camping.bg организира, съвместно с Camperisimo и други партньори. Скоро ще ви разкажем повече за това.

Къмпинг пътеводителят на България се разпространява безплатно.

Хартиеното копие на Пътеводителя е триезично, отпечатано е в 12 000 тираж. Ще го откриете на рецепциите на всички участващи къмпинги и в търговската мрежа на включените в него магазини за спорт, туристическа и къмпинг екипировка: Campingrocks.bg, UST Brands, Outdoor & Camping Comfort и други.

Предвидени са електронни интерактивни версии на 6 езика – български, английски, немски, френски, румънски и полски.

Презареждане в Родопите: СПА хотел Орфей пуска нова програма от май 2021 г.

Версията на български език с вградени линкове и видеа може да разгледате тук:

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията