Slide
Slide

София. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация награди Action Aquapark, намиращ се в Слънчев бряг, за най-добър аквапарк на 2020 г. Това стана на официална церемония тази вечер в Гранд хотел Милениум в София, който бе домакин на връчването на юбилейните XXV Годишни награди на БХРА. На тържеството по традиция организацията отличава професионалистите в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.

снимка БХРА

За първа година асоциацията връчва специална награда за най-добър аквапарк на годината. Водният атракцион в най-големия ни курорт Слънчев бряг – Екшън Аквапарк, получи престижното отличие. 

Тематичният парк е лидер в своята област от 2003 г. От годините на своето създаване паркът не е спирал да се развива, добавени са водни атракции и пързалки, повишавано е качеството на обслужване и анимацията в парка. Понастоящем паркът предлага над 30 водни атракции и забавления, някои от които са без аналог в страната.

За дългата си история е бил домакин на концерти, телевизионни предавания, DJ партита, големи корпоративни събития и масови прояви. Отворен е през целия летен сезон, без почивен ден, и обслужва както индивидуални гости, така и гостите на хотел Аква Невис, Слънчев бряг, който е отворен и за българския пазар от миналата година.

Ежегодно аквапаркът получава награди от сайта за туристически отзиви TripAdvisor, сред които Travelers’ Choice – всяка година от 2014 до 2020 вкл., Certificate of Excellence – всяка година от 2014 до 2020 вкл.

Най-високото заемано място от Екшън Аквапарк (Слънчев бряг) в класацията на TripAdvisor за най-добри водни паркове в света е 10 място и в същата класация за Европа – 4 място.

Маркетинг мениджърът на Екшън Аквапарк благодари на председателя на БХРА Георги Щерев за оценката, възможността и честта да бъде първият отличен аквапарк на наградите на асоциацията и изяви позиция към приобщаване на водните и атракционните паркове към важните туристически обекти от стратегическо маркетингово значение.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията