Slide
Slide

Албена. Близо 2 000 гости – основно от България и Румъния, ще посрещне Албена за Великден, съобщи за Bgtourism.bg Маргита Тодорова – Директор „Експлоатация, маркетинг и продажби” в курорта.

За един от най-светлите християнски празници ваканционното селище ще отвори 4 от хотелите си – Маритим Парадайс блу (Вижте програмата ТУК), Калиакра бийч (Вижте програмата ТУК), Лагуна бийч (Вижте програмата ТУК) и Примасол Ралица супериор (Вижте програмата ТУК).

Традиционно комплексът е предпочитано място за посещение по време на Великден и Майските празници заради спокойствието, сигурната и безопасна почивка, чистият въздух от близостта на Националния резерват „Балтата“, красивите и оформени цветни градини, плажът с безкрайната панорама на морето, както и вкусната и качествена храна, която е част от менюто на домакините.

Великденски празници в Албена (предложения)

Хотел Калиакра бийч ще остане отворен след празниците, добави Тодорова. През май Албена ще бъде домакин на спортни турнири и фестивали по тенис, тенис на маса, бадминтон и крос фит фестивал. Всеки уикенд ще бъде спортен и ще привлича любителите на заниманията по аеробика, зумба и тенис.

Майски празници в Албена

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията