Slide
Slide

Пампорово. Перфектни са условията за ски и зимни спортове в Пампорово в последния уикенд на зимния сезон. В момента работят 11 писти, съобщиха от „Пампорово“ АД за Bgtourism.bg. В любимия за българите курорт е истинска зима, като по върховете снежната покривка достига до метър. В курорта има гости основно от България, както и от Гърция, Турция и други държави.

В момента всички туристи имат възможност да ползват лифтовете на промоционални цени 52 лв./възрастен, 42 лв./младеж и 31 лв./дете.

От 12 април ски зона „Пампорово“ ще бъде затворена, но курортът целогодишно е привлекателно място за туристи за СПА туризъм и разходки на чист въздух сред красивата природа на Родопите. Част от туристическите обекти ще затворят и ще започнат своята подготовка за предстоящия летен сезон, а друга – ще продължи да посреща гостите на курорта.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията