Slide
Slide

Павел баня. Севтополис Медикал и СПА Хотел в град Павел баня е идеалното място, за да възстановиш своите физически и психически сили, място където да преоткриеш твоето по-добро ТИ!

Хотелът е проектиран в дъгообразна форма, създавайки чувство за удобство и хармония, сред спокойствие и много светлина. Разполага с красив собствен парк от 10 декара, с богата растителност.

Ландшафтен архитект Ирина Генова разказва за градината на Севтополис Медикал & СПА Хотел

Комфортната и уютна атмосфера ще те накара да забравиш за календара и стрелките на часовника! Само преди година в хотела се извърши обновяване на помещенията за настаняване, по проект на Stephen George International, едно от водещите архитектурни студиа във Великобритания.

Реновацията е вдъхновена от  концепцията за биофилният дизайн, който изразява връзката между природата и човешката среда.

Основната ни цел беше да направим нашата среда по-здравословна за нашите гости. Хората знаят, че лекарят играе важна роля за тяхното здраве, но също така и сградата , в която прекарват своето време, е изключително важна.“ споделя с нас Милена Иванова – генерален мениджър на Севтополис Медикал и СПА хотел.

За да презаредиш изцяло, ще ти помогне и лековитата минерална вода, съдържаща метасилициева киселина и радон, които активизират процесите на регенерация в тъканите, и имат допълнително успокояващо и обезболяващо действие.

Симо Колев на гости на Севтополис Медикал & СПА Хотел

Минералната вода в Павел баня е известна и с това, че благоприятства лечението на заболявания на опорно-двигателния апарат и на периферната нервна система.

С любов към природата и грижа за своите гости, екипът на хотел Севтополис предлага най-новото и най-доброто на своите посетители.

Модерният Медикал и Спа център заема площ от 2000 кв. метра, оборудван е с най-съвременната апаратура и разполага с четири сектора за лечение – Хидротерапия, Физиотерапия, Кинезитерапия и Луготерапия, а екип от специалисти се грижат за лечението и рехабилитацията на гостите. Хотелът предлага две лечебни програми с включени лечебни процедури – Оптимум и Премиум пакет.

Място за възраждане на тялото и духа

В 6 дизайнерски СПА кабинета може да се насладиш на повече от 40 спа терапии за лице, тяло и авторски ритуали.

Центъра разполага и с японска зона за алтернативна медицина, зала за функционални тренировки, вътрешен басейн с минерална вода 34-36 градуса с големина 10 на 16 м., външен басейн с минерална вода, отворен през летния сезон, джакузи, финландска панорамна сауна, билкова сауна с билки от региона, парна баня, кнайп пътека, турска баня и релакс зона с топли лежанки и шезлонги.

Най-важните новини от СПА туризма в България ТУК

Следвайки нуждите на все по-голяма част от населението, през декември 2020 г. в Севтополис Медикал и СПА се създаде първата в България авторска Програма за рехабилитация и възстановяване след коронавирусна инфекция, от екип професионалисти, рехабилитатори, терапевти и консултанти, която включва:

  • Правилен хранителен режим, специално съобразен с нуждите на организма, след прекаран COVID-19, за да се помогне на процеса на интоксикация и оздравяване на организма
  • Консултация с лекар и персонализиране на програмата за максимум ефективност
  • Процедури и техники за подобряване нормалната функция на белия дроб
  • Терапевтични масажи и процедури, минимизиращи негативните последици от вируса и общата слабост на организма
  • Специална комбинация от видове терапии, използващи лековитата сила на водата, билките, етеричните масла
  • Напитки за подсилване на имунната система и детоксикация

Методика на програмата и рехабилитация

Индивидуалният план, изготвен от лекар, както и съчетанието на хранителен режим, съобразен с моментните нужди на тялото ти и лечебните и СПА процедури, полезни практики и упражнения, правят програмата напълно подходяща и за превенция срещу Коронавирус инфекция.

За да бъде максимално полезен на всички, екипът на хотел Севтополис споделя с теб част от дихателните упражнения, които са заложени в програмата:

За гостите, които търсят място за ефективна комбинация между отдалечен офис, релакс и подобряване на тонуса и здравето, хотела предлага програма “Well-being office”.

В програмата се комбинират процедури за отпускане на нервната система с дейности за заздравяване на тялото и редуциране на нивата на стрес.

Подаръчен ваучер

Севтополис Медикал и СПА ти осигурява атрактивно предложение при престой от минимум 3 дни и пълен комфорт в защитена обстановка, в която се прилагат най-стриктни мерки за безопасността на всички гости.

Отдели време за себе си и се зареди с нови сили и енергия в Севтополис Медикал и СПА хотел.

За повече информация и връзка с Sevtopolis Medical and SPA Hotel

☎ +359 887 361 669; ✉ reservations@sevtopolishotel.com ; www.sevtopolishotel.com

Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube 

Севтополис Медикал и СПА Хотел е член на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията