Slide
Slide

Банско. В Банско утре -11 април, закриват зимния туристически сезон. Този уикенд е последният, в който ще работят лифтовете и любителите на зимните спортове ще могат да се спуснат по пистите. Сезонът ще бъде закрит в неделя, но без традиционното състезание за ветерани.

„През тази година курортът бе преоткрит от много израелци, италианци, французи, румънци, чехи, словаци, германци, австрийци, сърби, македонци, гърци и поляци, които нямаха възможност да карат ски в своите курорти. Очакваме това да бъдат наши бъдещи посланици за Банско. Не малко българи също са преоткрили възможностите за зимна ваканция в Банско“, заяви за Bgtourism.bg маркетинговият директор на „Юлен“ Иван Обрейков.

Перфектни условия за ски в последния уикенд на зимния сезон в Пампорово

„Докато туристите почиват, след изморителен ден на пистите, нашите слушители започват да ги подготвят за следващия ден. За да могат кантовете на гостите да закусят “вафла”, тези хора са я “сготвили”. 
В събота – 10 април, точно в 18 часа пред начална станция на кабината в Банско тези хора, заедно със своите машини, ще отдадат чест на гостите на най-добрия ски курорт на България.
 Заради тези хора пистите в Банско са в отлично състояние цял сезон. Местните жители и гости на курорта могат да им благодарят на място и да разгледат снегоутъпкващите машини – срещата е от 18 часа на начална станция на кабината!“, споделиха от курорта.

Лифтовете ще работят този уикенд до 16.30 часа, добави Обрейков. Те ще подновят своята работа в началото на юли за летния туристически сезон.

Албена отваря 4 хотела за Великден, ще посрещне близо 2 000 гости

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията