Slide
Slide

Велинград. След изключително тежка година за целия свят, екипът на Arte Spa&Park Hotel (Велинград) вярва, че Великден наистина ще бъде ВЕЛИК ден. Вярва, че този ден ще постави началото на дълго очаквана промяна за всички ни!

Празничният пакет, който „Най-добрият 5* Spa хотел“ на България подготвят за поредна година, винаги е бил интересен, различен, неповторим… След „Рекорд на Гинес“, който хотелът организира през 2018 г. и Фестивал “Arte makes music” през 2019… е време за нещо съвсем ново.

През 2021 г. гостите на комплекса, ще имат възможността да се насладят на истински Великденски базар. Ще гостуват интересни и креативни творци от цялата страна, а за децата ще бъдат изградени някоко студия, в които ще се учат и забавляват, докато правят традиционни и съвременни празнични яйца. За храната, напитките и веселието като цяло, домакините са се погрижили, както само те могат.

Празникът е достатъчно голям, за да има време в него да се включат: Хилда Казасян, Анелия и DJ Дамян.

Екипът на Arte Spa&Park Hotel – Велинград, вярва, че туризмът в България е динамичен, развиващ се, модерен.. и, че въпреки всички трудности пред, които беше изправен, той ще даде най-доброто от себе си!!

ВЕЛИКден 2021! Очакваме Ви!!

Arte Spa&Park Hotel е член на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията