Slide
Slide

Велинград. СПА хотел „Двореца” предлага на своите гости пълноценна почивка и презареждане през всички сезони. Хотелът се намира в СПА столицата на Балканите – Велинград, и е разположен непосредствено до красив боров парк. „Двореца” предоставя прекрасно съчетание между чистия въздух на Родопите, благотворното влияние на минералната вода и СПА процедурите.

Хотелът разполага с два басейна – вътрешен и външен, пълни с топла минерална вода през цялата година. На разположение на гостите са още външни джакузита и контрастни топила с минерална вода, сауна, парна и турска баня. СПА хотел „Двореца” се гордее с разнообразието и високото ниво на СПА терапии и масажи. Любителите на спорта и активния начин на живот могат да се възползват от фитнеса и тенис корта на територията на комплекса.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ВЕЛИКДЕН ‘2021

Чудесните условия за релакс и за игра на децата правят „Двореца” любим както на двойки, така и на семейства с деца.

В СПА хотел „Двореца” децата са специални гости. За техните забавни моменти сме осигурили детски басейн с мини водна пързалка – за по-малките, и голяма водна пързалка за по-големите. За да осигурим спокойствие и възможност за отдих на родителите, СПА хотел „Двореца” предлага детски кът и аниматор.

Безспорни предимства за гостите са големият охраняем паркинг и красивата градина на хотела.

С трите си конферентни зали и гъвкавите условия за корпоративни клиенти хотелът е предпочитано място за бизнес събития.

СПА хотел „Двореца” е член на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията