Slide
Slide

София. Туроператорът „Абакс“ започва полети до Тунис, като предлага на българските туристи почивки в изискания средиземноморски курорт Хамамет, който е известен като африканското Сен Тропе. Екзотичната дестинация предлага дълги и широки плажове с фин пясък, красиви и поддържани градини, съхранена древна мавританска архитектура, колоритни местни традиции и разнообразни кулинарни изненади.

Българските туристи имат възможност да се настанят в 5-звездния хотел Le Royal Hammamet, който може да задоволи и най-изтънчения вкус на ценителите на почивките в Африка. Разположен е на първа линия на морето, с приказен пясъчен плаж, 4 басейна и 3 ресторанта.

Сред другите два търсени хотела сред българите са Iberostar Averroes 4*, който се отличава с просторни стаи, гурме местни и международни ястия в ресторантите на хотела, голям открит басейн, отопляем закрит басейн и СПА център с турска баня, сауна и масажни услуги, а обслужването е с отлично качествено.

ВИЖ ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА АБАКС ЗА ТУНИС ТУК!

В ТОП 3 влиза и хотел Vincci Marillia 4* с перфектната си локация на брега на морето в Ясмин Хамамет, само на 10 минути от новата медина, с 2 открити и 1 закрит плувни басейна, прекрасен СПА център и разнообразна вечерна анимация.

ПРОМО ОФЕРТА ЗА ТУНИС

СПА центровете в Тунис предлагат на българските туристи да възстановят своите тела и почивката им да бъде пълноценна

Районът Хамамет, който на арабски означава „бани“, е известен още от римско време с лечебните си води в минералните бани.

Самолетната програма на „Абакс“ започва на 30 април,

потвърдена е и чудесно съвпада с Великден и Гергьовден, когато българските туристи почиват, могат да се насладят на прекрасни слънчеви дни в Тунис – само на един полет разстояние на Bulgarian Air Charter от София до Енфида, с кратък трансфер до избрания до тях хотел.

В момента има специална промоция,

която е на цена от 640 лева за настаняване в Vincci Nozha Beach 4* и на цена от 680 лева за Samira club 3*. На място българските туристи ще бъдат посрещнати от едни от най-добрите гидове на „Абакс“ – част от тях са Илия Христов, Стоян Данаилов, Стоян Мирчев и др.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията