Slide
Slide

Сovid-19 провокира да се осъществи уникален виртуален мост в туризма между столицата на България и морската ни столица

Варна/София. Двата най-големи туристически форума, които ще се проведат паралелно този месец във Варна и София, си подават ръка. Чрез виртуален мост потребителите ще могат да проследят събитията в 14-тия Черноморски туристически форум в морската ни столица и HOLIDAY&SPA Virtual Show Summer Edition в София. Потребителите и участниците ще могат да се срещнат с професионалисти, да се запознаят с предложенията на компании за предстоящия сезон. Традиционен медиен партньор и на двете утвърдени събития е Национална информационна агенция Bgtourism.bg.

„Кризата с коронавируса носи след себе си много негативи – от пряката опасност за всеки от нас до очакваната икономическа криза, загуба на бизнес или работа.

Въпреки това трудните времена имат и положителни страни. Една от тях е възможността да осъзнаем, че всички сме свързани, а това изгражда нови партньорства“, споделят организаторите на авторитетните събития в сферата на туризма ни.

По време на виртуалното изложение ще бъде обсъдени въпроси, свързани с кадрите в туризма.

„Ще се постараем да поканим представители на всички  страни: НПО сектора; университетски преподавател, представители на туристическия бизнес, директор на гимназия с усилено изучаване на туризъм, студент, ученик.
Надявам се да се получи една полезна дискусия и всяка една от страните да сподели за проблеми и възможни решения.
Имаме добър план за развитието на кадрите в сектора и това са финалните щрихи преди започване на реализацията му“, сподели председателят на Варненската туристическа камара Илин Димитров.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията