Уау! Какво начало на MasterChef, първата престилка е за чаровница от Добрич
Добрич. Новият сезон на кулинарното предаване MasterChef по bTV започна ударно - с 26-годишната красавица Лора Капустина от Добрич, която бързо спечели сърцата на...
„Сготви и сподели“ – новият кулинарен видео конкурс на Институт по кулинарни изкуства
Варна. Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт организира първото издание на кулинарния видео конкурс „Сготви и сподели“. Целта на инициативата е...
Варна покори журито на Национална кулинарна купа 2019
За пореден път нашите състезатели доказаха, че Варна е не само морска, но и кулинарна столица на България и грабнаха най-много награди в Националната...
Звезда на Маритим обучава екип на Албена в Германия
Той рисува картини в своите чинии и създава красиви истории. Той е родом от Куманово и е учил в България. Днес той е поредният...
През ноември официално откриват SUSHISAMBA в Дубай
Дубай. През ноември световноизвестният ресторант SUSHISAMBA ще отвори врати и ще посрещне първите си посетители в Дубай - само две години, след като официално...
Стриди в Черно море – на 400 метра от Кранево
Петър и Коста Петрови са хората, на които им идва идеята да направят първата по рода си ферма за стриди по българското Черноморие в...
9 ресторанта в Москва получиха звезди “Мишлен” (видео)
Москва. 9 ресторанта в Москва получиха звезди "Мишлен", съобщи ТАСС. Това стана на официална церемония, на която ресторантите Twins Garden и Artest бяха удостоени...
Каравани предлагат изчистени менюта с отбрани продукти
Константин Георгиев е един от най-атрактивните участници в тазгодишното издание на фестивала Street Food & Аrt Festival „Кино и храна”. По професия той е...
Шеф Йордан Петров – кулинарен скок от суши майстор в Рапонги, през топ ресторанти...
14 април е и кой би бил най-подходящ за специален гост в кулинарната рубрика на информационна агенция BGtourism.BG, ако това не e шеф Йордан...
Бутиков хотел в България разработи алтернатива на стандартната почивка
Обзор. Нова концепция за почивка е разработена от мениджърския състав на бутиков хотел в България. Тя изцяло е в полза на госта. Черешката на...