Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Гурме в салфетка на Женския пазар в София

Гурме в салфетка на Женския пазар в София

София. Най-горещата кулинарна точка в София днес отново ще бъде на Женския пазар, където ще се проведе Бакхус StrEAT Fest. От 10:00 до 22:00...
Емблематичен ресторант в Бургас отново посреща гости след мащабен ремонт

Емблематичен ресторант в Бургас отново посреща гости след мащабен ремонт

Бургас. Емблематичният ресторант "Младост" в Бургас ще посреща своите гости в изискана атмосфера и с отлична кухня. Заведението е част обновения учебно-производствен комплекс на Професионалната гимназия...
Шеф Йордан Петров – кулинарен скок от суши майстор в Рапонги, през топ ресторанти с 3 звезди Мишлен, до днешен Китай

Шеф Йордан Петров – кулинарен скок от суши майстор в Рапонги, през топ ресторанти...

14 април е и кой би бил най-подходящ за специален гост в кулинарната рубрика на информационна агенция BGtourism.BG, ако това не e шеф Йордан...
Бургас става столица на “Черноморска кухня“ през 2022 г.

Бургас става столица на “Черноморска кухня“ през 2022 г.

Бургас. През 2022 година Бургас ще бъде първата столица на проекта "Черноморска кухня", съобщи за Bgtourism.bg Желязко Атанасов, вицепрезидент на Международния трансбрегов изпълнителен комитет,...
“Черноморска кухня”: Грилован паламуд от шеф Димитър Дичев

“Черноморска кухня”: Грилован паламуд от шеф Димитър Дичев

Юни е! Морските деликатеси все по-често присъстват в нашето меню. Днес ви представяме една оригинална рецепта на шеф Димитър Дичев от Пловдив, който заедно...
Лятно очарование! Това е десертът, създаден специално за новия летен сезон в България

Лятно очарование! Това е десертът, създаден специално за новия летен сезон в България

Десертът на сезона се казва Лятно очарование. Шоколад, малини, карамел. Мммм, кой не обича тази невероятна комбинация, която докарва до екстаз всички сетива? Вкусният...
В неделя е време за … Пуширан калмар в кокосово мляко, ризото от манатарки и октопод

В неделя е време за … Пуширан калмар в кокосово мляко, ризото от манатарки...

За любителите на морската кухня е днешната рецепта. Неделя е и е време за поредното интересно предястие, което BGtourism.BG традиционно ви поднася. Този път...
В София започнаха курсове по приготвяне на китайска храна

В София започнаха курсове по приготвяне на китайска храна

София. В Китайския културен център в София започнаха кулинарни курсове. Обученията ще се провеждат до края на ноември, всеки понеделник, сряда и петък от...
Студенти поставиха началото на кулинарното изложение “Food Innovation Exhibition” във Варна

Студенти поставиха началото на кулинарното изложение “Food Innovation Exhibition” във Варна

Креативност, иновации и „най-вкусните“ изпити Ролята на практическото обучение за реализацията на кадри в туристическата индустрия Варна. Във Висше училище по мениджмънт – Варна се проведе...
България открива летния туристически сезон на 21 май

Курортът Св. Св. Константин и Елена с нова кулинарна фиеста (програма)

Св. св. Константин и Елена. Св. св. Константин и Елена се превръща в център за кулинарни удоволствия край брега на морето с новата гастрономическа...