Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
БАЗ и СЗБ: Щом „зеленият сертификат“ не важи за парламента, да отпадне навсякъде

БАЗ и СЗБ: Щом „зеленият сертификат“ не важи за парламента, да отпадне навсякъде

София. Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в България (СЗБ) изразяват искреното си учудване и несъгласие с решението на депутатите -...
Aктуално: В Албена вече няма бутилка минерална вода от 11 лева!

Aктуално: В Албена вече няма бутилка минерална вода от 11 лева!

Албена. Прословутата бутилка от литър и половина минерална вода на цена от 11 лева вече не се продава! Информацията преди броени минути ексклузивно за...
Заведенията отварят от 1 март при 50% заетост

Заведенията отварят от 1 март при 50% заетост

София. Ресторантите ще отворят от 1 март при капацитет от 50%, до 6 човека на маса и ще работят до 23 часа с клиенти....
От пощенската кутия на Massa Kitchen: Тя каза „Да”

От пощенската кутия на Massa Kitchen: Тя каза „Да”

Варна. Това заглавие във Фейсбук привлече вниманието ми.  Автоматично погледът ми премина през снимките, на които не разпознах героите от публикацията, но пък мястото,...
Първият напълно автоматизиран ресторант се открива във Виена

Първият напълно автоматизиран ресторант се открива във Виена

Ресторантът Foodie Fridge предлага 24 часа в денонощието биологични продукти от местни производители. Официалното му откриване на виенската улица Таборщрасе 15 е на 8...
Черноморието ни вече не е само пици и дюнери, отличават най-добрите ресторантьори

Черноморието ни вече не е само пици и дюнери, отличават най-добрите ресторантьори

Созопол. Родното Черноморие не е само дюнери и пици, категорично е журито на Петото издание на Черноморските Оскари, които ще бъдат връчени на 30...
Ново на изложението “Вино, национални храни и туризъм” в Добрич – млад готвач, работил в ресторанти с мишлен звезди, ще готви за посетителите

Ново на изложението “Вино, национални храни и туризъм” в Добрич – млад готвач, работил...

Добрич. Млад готвач от Добрич, който е завършил кулинарна академия в Швейцария и е работил рамо до рамо до готвачи в ресторанти с мишлен...
Как да защитим правата си в ресторанта и да запазим доброто настроение?

Как да защитим правата си в ресторанта и да запазим доброто настроение?

София. Времето, прекарано с близки и приятели в заведение, ни носи едни от най-приятните изживявания, които можем да имаме в дългите и топли летни вечери....
Валери Симеонов в Бургас: Ресторантите и заведенията трябва да отворят на 4 февруари

Валери Симеонов в Бургас: Ресторантите и заведенията трябва да отворят на 4 февруари

Бургас. Валери Симеонов обяви в Бургас, че ресторантите и заведенията трябва да отворят на 4 февруари, съобщава кореспондентът на Bgtourism.bg Давид Сукнаров. Връщането на...
Музикаутор: Туристическите и търговски обекти ползват отстъпка за музика до края на юни

Музикаутор: Туристическите и търговски обекти ползват отстъпка за музика до края на юни

София. Туристическите и търговски обекти да ползват отстъпка за авансово плащане от 10% до края на юни 2021 г. Това решение взе Управителният съвет...