Горе ръцете! В Лондон отваря врати ресторант, в който ще ви хранят сервитьорите
Лондон. Излизането на вечеря е удоволствие, защото това означава, че не е нужно да готвите или да миете. В Лондон през следващата седмица ще...
Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията канят министъра на здравеопазването...
София. Сдружението на заведенията в България /СЗБ/ и Българската асоциация на заведенията /БАЗ/ изпратиха покана до министъра на здравеопазването Костадин Ангелов за публичен разговор,...
Лакомия до шия в Крапец! 8 лева за цаца от микровълновата, левче да заредиш...
В заведение в Крапец гледат на туристите като на ходещи портфейли, доят ги с дебели сметки, оплакаха се ужилени
Крапец. Как го разбират туризма тарикати...
БАЗ и СЗБ: Служебното правителство замрази действащите програми за подкрепа на бизнеса, не е...
Омръзна ни всички да сочат малкия и среден бизнес за свой основен приоритет, но когато настане време за реални действия, да го мачкат и...
Виена: Местата на открито в заведенията остават отворени и през зимния сезон
Виена. Виена се готви за продължаващата корона криза и търси начини за подпомагане на ресторантьорския бизнес в града. За да се осигури нормалното функциониране...
Още един тарикат! Ресторантьор отказа био вино от производител за левче, защото купувал чашката...
Добрич. Ресторантьор по родното ни Черноморие е отказал на производител на био вино да му закупи от стоката за левче. Без заобикалки той отсякъл,...
Ресторант ARIA – новият адрес за вкусна, авторска кухня и незабравими вечери в София
София. ARIA - това е името на най-новия ресторант в София, който отвори врати. В кухнята му успешно се вихри един от обичаните и...
“Говорит Мечока Бен”: В Добрич е време за руска вечер и група “Грамофон”
Добрич. Любимата група на добричлии – „Грамофон“, която има изключително богат репертоар от руски песни, ще гостува на 24 януари - четвъртък, в областния...
Пролетният Restaurant Week 2022 стартира с най-интересните характерни и нови ресторанти в София, Пловдив...
Фестивалът включва 29 ресторанта, с по две специални тристепенни менюта на фиксирана промоционална цена, в продължение на 9 дни (7-15 май)
София. Restaurant Week е...
Сервитьорка получи 10 000 долара бакшиш
Събота е! Клиент на заведение поръчва две чаши минерална вода. Сервитьорката Алейна Къстър сервира желаната напитка, а след това изненадващо получава голям бакшиш от...