Slide
Slide

Св. Влас. Най-желаната lifestyle и кулинарна дестинация на българското Черноморие – ресторант IL Siciliano в курорта Свети Влас, създаден от световно признатия носител на две Michelin  звезди – мастър chef Stefano Stecca, е финалист за Черноморските Оскари 2021.  Кулинарният спец е оглавявал кухнята на ресторанти като Novikov – Лондон, San Dominiko – Италия, Zafferano, Rosmarino, Brunello в хотел Baglioni Лондон и други. Заедно със своя италиански екип предлагат автентична италианска кухня на най-високо ниво, включвайки домашно приготвена паста и пица, прясна риба и морски дарове.

Най-успешните компании и общини в Черноморския регион ще получат златни статуетки по време на официална церемония в Слънчев бряг на 6 август 2021 г. от 19 ч.

Сцена на най-мащабното събитие за морския ни регион ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.

Ценителите знаят, че уникални за страната ни деликатеси и ястия може да опитат единствено в IL Siciliano за територията на цяла България – като червената сицилианска скарида в различните си разновидности -карпачо, със салата или паста и неповторимите спагетони „Cacio e Pepe“ с трюфел.  Съботните „Бели“ партита са най-желаното място за следобедно забавление на българския елит на Марина „Диневи“, Свети Влас.

IL Siciliano е локация, която освен, че дава незабравима наслада от качествени кулинарни изкушения, уникална гледка и атмосфера, дава и уникалния комфорт за хора със сходни  интереси и начин на живот.
Основна цел на Черноморските Оскари 2021 е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики и успехите на Черноморския бизнес и туризъм по време на Ковид-криза, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в региона. Както и да отличи местната власт, която подпомага развитието на Черноморието. Повече информация тук. Снимки IL Siciliano

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията