Ресторант в Миконос сюрпризира турист с 591 евро за 6 броя калмари
Миконос. Турист в Миконос се оплака, че е получил висока сметка от 836 евро, след като е посетил ресторант в Миконос, съобщи в. "Сън"....
Ресторант ADOR откри новата си тераса с диамантена вечер в София (снимки)
Кристиан ИВАНОВ
София. С блясък на диаманти, шампанско и звездно присъствие беше открита новата лятна тераса на ресторант ADOR в столичния хотел InterContinental.
Изисканото събитие събра...
НБТ: Градините на хотели и ресторанти да работят на пълен капацитет
София. Националният борд по туризъм предлага градините на хотели и ресторанти да могат да работят на пълен капацитет през лятото. В момента продължава да...
Няма такова меню! На Бабинден ресторант в Добрич ни изкушава с бабините вкусотии
Добрич. Денят днес започва с "Любимата салата на баба" и завършва с "Бабината орехова торта". Това са само част от предложенията в оригиналното тематично...
Министър Сачева обсъди мерките от пакета „Заетост х3“ с БАЗ и Сдружението на заведенията
София. Министърът на труда и социалната политика Деница Сачева обсъди мерките от пакета „Заетост х3“ с представители на Българската асоциация на заведенията и Сдружението...
Рестарт на бизнеса: Заведения на открито ще работят при спазване на противоепидемични мерки, отварят...
София. Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев издаде заповед, с която допуска посещенията на търговски площи на открито (градини, тераси и др.) на ресторанти, заведения за...
Виена: Местата на открито в заведенията остават отворени и през зимния сезон
Виена. Виена се готви за продължаващата корона криза и търси начини за подпомагане на ресторантьорския бизнес в града. За да се осигури нормалното функциониране...
Собствениците на заведения настояват да отворят от 1 февруари
София. Всички заведения за хранене да отворят на 1 февруари при спазване на всички противоепидемични мерки, действащи от преди забраната за работа, а нощните...
Шеф Андре Токев ще прави уникални сарми в Банско
Банско. Сарма от скариди, боб чорба с трюфел масло, пържена баница с козе сирене, свински гърди с мед и дюля, паниран телешки мозък върху...
Известният кулинарен критик Ив Силван остана очарован от вкуса на българските зеленчуци, той даде...
София. Ароматът и вкусовете на зеленчуците в България са невероятни, а българските готвачи трябва да останат верни на себе си. Това заяви популярният кулинарен...