Известният кулинарен критик Ив Силван остана очарован от вкуса на българските зеленчуци, той даде...
София. Ароматът и вкусовете на зеленчуците в България са невероятни, а българските готвачи трябва да останат верни на себе си. Това заяви популярният кулинарен...
Ето по колко пари оставят българите, като ходят на ресторант
Оборотите са се свили с 40-50%
София. Българите не само ходят по-рядко в ресторантите, а и консумират по-малко храна и алкохол. Преди пандемията средната сметка...
Няма такова меню! На Бабинден ресторант в Добрич ни изкушава с бабините вкусотии
Добрич. Денят днес започва с "Любимата салата на баба" и завършва с "Бабината орехова торта". Това са само част от предложенията в оригиналното тематично...
Собственик на ресторант от Добрич учи децата как да се хранят здравословно, турист от...
Добрич. Собственикът на ресторант "Вила ди Полета" в Добрич Богдан Богдев се включи активно в инициативата “Не яж “боклуци”, яж зеленчуци”, която бе част...
“Говорит Мечока Бен”: В Добрич е време за руска вечер и група “Грамофон”
Добрич. Любимата група на добричлии – „Грамофон“, която има изключително богат репертоар от руски песни, ще гостува на 24 януари - четвъртък, в областния...
БАЗ и СЗБ: Няма нито едно доказателство за огнище на COVID-19, свързано със заведенията
София. Във връзка с интервю от вчера на доцент Кунчев, в което той споменава, че в Европа има въведени ограничения в няколко държави за...
Валери Симеонов в Бургас: Ресторантите и заведенията трябва да отворят на 4 февруари
Бургас. Валери Симеонов обяви в Бургас, че ресторантите и заведенията трябва да отворят на 4 февруари, съобщава кореспондентът на Bgtourism.bg Давид Сукнаров. Връщането на...
Ресторант в Миконос сюрпризира турист с 591 евро за 6 броя калмари
Миконос. Турист в Миконос се оплака, че е получил висока сметка от 836 евро, след като е посетил ресторант в Миконос, съобщи в. "Сън"....
НБТ: Градините на хотели и ресторанти да работят на пълен капацитет
София. Националният борд по туризъм предлага градините на хотели и ресторанти да могат да работят на пълен капацитет през лятото. В момента продължава да...
Шеф Андре Токев ще прави уникални сарми в Банско
Банско. Сарма от скариди, боб чорба с трюфел масло, пържена баница с козе сирене, свински гърди с мед и дюля, паниран телешки мозък върху...