Slide
Slide

Добрич. Любимата група на добричлии – „Грамофон“, която има изключително богат репертоар от руски песни, ще гостува на 24 януари – четвъртък, в областния град. Часът и мястото на срещата са известни – ресторант „Мечока Бен“, от 19.30 часа. Там за поредна година стягат от онези незабравими руски вечери, в които специалните музиканти, доказали са се като едни от най-големите купонджии, ще вдигнат градуса на настроението още преди водката да се е изстудила. Тя всъщност вече е в хладилника на домакините и очаква верните фенове на култовата група. Специално за събитието майсторите готвачи на „Мечока Бен“ предлагат много ястия от руската кухня.

В традиция вече се превърна и не малка част от посетителите да са с дрескод от 80-те години, когато са отивали на училище с бели ризки и червени вратовръзки. Повечето от тях помнят времената, когато по радиото и телевизията излъчваха много руски филми, новини, музика и предавания. В четвъртък вечер вместо познатато от преди три десетилетия „Говорит Москва“ ще чуят „Говорит Мечока Бен“.
Останалото е в ръцете на Жоро, Христо и Петър или група “Грамофон”, която в януарската нощ отново е приготвила богат репертоар от незабравими и вечно живи руско-цигански романси, военни песни и маршове, емигрантски и блатни, филмови песни, съвременна руска естрада. Музикантите винаги изненадват с най-различни костюми и с пипната сценография, но страхотният заряд, който пръскат с изпълненията си, остана непроменен в годините.
Музикалният вход за събитието е 25 лева, а резервации стават на: 0899 837733, 0898 470095.

https://www.youtube.com/watch?v=Z8sHf0Xt_vM

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията