Снимки Терма вилидж
Slide
Slide
Slide
Slide

Кранево. 50% от младоженците през 2023 г. са от София, съобщиха от ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево – една от желаните дестинации за сватбени тържества по Северното Черноморие. Другите добри локации в региона са: Балчик, с. Топола, Св.св. Константин и Елена и др. Комплексът в Кранево ежегодно домакинства на десетки сватби, като през т.г. отбелязва 35% повече спрямо м.г. и ръст от 40 на сто в сравнение с 2021 г.

„Младоженците ни основно са българи. Около 25% от тях живеят извън страната, 25% са от региона – най-вече от Варна и Добрич. Най-голям е процентът на гостите ни от София – 50%. Само на една от сватбите имахме младоженец, който беше швейцарец“, сподели Калин Проданов – мениджър “Събития” в „Терма вилидж“.

Брачните церемонии в комплекса се провеждат на 4 топ локации: на плажа, на зелените площи около термалния басейн, на панорамната тераса на ресторант „Ватикана“ и на зелените площи пред каменната арка и шадравана.

Самите сватбените тържества продължават в бална зала „Зевс“ с капаците 150 седящи места, която има огромно пространство за сцена и място за танцуване, както и ресторант “Терма Бийч“ – с капацитет до 45 седящи места. Заведението е на плажа.

Комплексът посреща по оригинален начин гостите на тържествата, като организира разходки със специално предвиден за събитието „Младоженски шатъл“. Сред допълнителните услуги, предлагани за организирането на събитията са: безплатна организация на самото тържество /сватбено меню, брачна церемония, коктейл, резервации за настаняване в хотелската част, координация по време на сватбата/;

безплатна дегустация на сватбено меню; комплимент Младоженски апартамент или луксозна вила; както и подпомагане за избор на агенция /DJ, водещ, декорация, хостеса/.

Партньор на „Терма вилидж“ при организирането на сватбените тържества е агенция „Пертито“.

Сподели публикацията