Живакът скоро ще показва летни температури, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

София. Слънце, високи температури и без валежи – такова време ни очаква през почивните дни. Днес обаче остава хладно, но събота и неделя температурите ще достигнат 30 градуса, каза в „Тази сутрин“ по bTV климатологът проф. Георги Рачев. Хубавото време ще продължи и вторник и сряда.
„Времето ще е хубаво и за първи плаж“, каза проф. Рачев. Той посочи, че това са последните студени дни. Средносрочната прогноза показва, че ни очаква хубаво време и през юни, подходящо дори за море.

Все повече български туристи избират хотелите на RIU за своята ваканция, световноизвестната верига отваря 4 от морските си хотели

Много от хотелите край морето отвориха и вече посрещат своите гости и конферентни събития. Атрактивни предложения има за хотели в Албена, Кранево, Св.св. Константин и Елена, Златни пясъци, Слънчев бряг, Созопол, Поморие и други морски селища, споделят пред Bgtourism.bg туроператори и хотелиери.

Време е за ваканция край морето! Един от най-желаните хотели в Слънчев бряг отвори врати (видео)

Голям интерес има и към СПА дестинациите Сапарева баня, Велинград, Хисаря, Сандански и др. Това показва, че не малка част от българите са избрали през почивните дни да си подарят малка ваканция.

Българските туристи се наслаждават на пълноценна и здравословна почивка в хотелско бижу в полите на Рила планина

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията