Slide
Slide

RIU обяви отварянето на четири от своите хотели в България, разположени в Слънчев бряг, Обзор и Златни пясъци

Всички хотели се отварят отново, готови са да приемат своите гости с най-доброто обслужване и гаранции за сигурност

Слънчев бряг. Световноизвестната хотелска верига RIU Hotels & Resorts отваря четири от своите хотели в България, разположени в Слънчев бряг, Обзор и Златни пясъци. Хотелите са готови да посрещнат своите гости, да им предоставят най-доброто обслужване и максимални гаранции за здраве и безопасност.

На 20 май врати отвориха новите любими хотели на българските туристи Riu Palace Sunny Beach и Riu Helios Paradise в Слънчев бряг.

Riu Helios Bay (Обзор) ще се присъедини към тях няколко дни по-късно – на 28 май, последван от Riu Astoria, разположен в Златни пясъци, на 4 юни. С тези отворени хотли, както и с хотел Riu Pravets Resort (Правец), който е отворен от юни 2020 г.,

RIU се завръща силно в България.

Хотелите вече посрещат не само първите си гости, но и домакинстват на авторитетни конферектни събития. Компанията предлага атрактивни предложения за спокойна и пълноценна почивка за семейства, като първото дете до 12 навършени години почива безплатно, а за второто се заплаща само 50% от цената. Двете деца се настаняват безплатно при резервации в апартаментите на RIU Helios Paradise и Riu Helios Bay.

5-звездният хотел Riu Palace Sunny Beach, който е на отлична локация в Слънчев бряг, с чудна панорамна гледка и възможности за пълноценна почивка, предлага 335 напълно оборудвани стаи. Хотелът разполага със самостоятелна зона на плажа с директен достъп само за гости.

Главният готвач на Riu Palace Sunny Beach: Кулинарията е изкуство, обичам да експериментирам и да оставям нещо от себе си

Този хотел е само за възрастни и предлага изключителната денонощна услуга „ол инклузив“ на RIU, безплатен WiFi и широка гама от ястия.

Предлага се широка гама от ястия

в основния ресторант, steak house, krystal fusion ресторант и в средиземноморския ресторант на плажа, както и изобилие от вносни алкохолни напитки и коктейли,приготвени от опитните бармани на пул бар, лоби бар и капучино бар

4-звездният Riu Helios Paradise, разположен точно на плажа, край бреговете на Черно море, е идеален избор за всички, които търсят почивка, която съчетава забавление и релакс. Хотелът предлага общо 597 стаи, 5 бара, 5 ресторанта, 5 басейна, денонощна услуга „ол инклузив“ и широка гама от развлекателна програма за възрастни и деца.

Четиризвездният хотел с ол инклузив Riu Helios Bay също се радва на уникално крайбрежно място на плажа в Обзор. Той предлага 318 стаи, разнообразие от тематични ресторанти с азиатска и испанска кухня, реновиран СПА и уелнес център и безплатен WiFi в целия хотел. Новост през 2021 г. е собствен паркинг, за да отговорят домакините на нарастващия интерес от българските гости.

Междувременно 4-звездният ол инклузив хотел Riu Astoria, разположен директно на крайбрежната алея в Златни пясъци, изненадва своите гости с модерната си конструкция и услуги, предоставяйки 531 стаи и запомнящо се изживяване за всеки член на семейството.

Всички хотели Riu и нейните служители са готови да предложат на своите гости отново модерно и незабравимо изживяване,

като винаги се предлага максимално възможните гаранции за безопасност и здраве с прилагането на протоколите за сигурност, разработени от верига в сътрудничество с консултантската фирма Preverisk, включена в ръководството RIU COVID-19. Именно засилените мерки за безопасност и условията са една от причините за увеличаване на интереса все повече събития от конферентния туризъм край морето да се реализират в хотелите на RIU.

СПА специалистите в Riu ще се грижат за здравето на гостите си с български продукти и природни богатства

Снимка Руслан Йорданов

Веригата има богат опит в управлението на тези строги протоколи, тъй като от 25 май 2020 г. успешно ги прилага във всички свои работещи хотели от първото отваряне.

Специални предложения

Riu Helios Paradise

Ексклузивна оферта на база Аll Inclusive 24h за двама възрастни с 2 деца до 12 навършени години, на цени от 252,50 лв. на нощувка, в периода 22 май – 10 юни включително и от 322.50 лв в периода 11 – 16 юни включително, в хотел Riu Helios Paradise – Слънчев бряг. Безплатен ъпгрейд към стая с гледка море.

Гледката от стая 6007

Riu Palace Sunny Beach

Двойна стая на база Аll Inclusive 24h, на цени от 208 лв. за двама на нощувка за престой в периода 22 май – 10 юни включително и от 255 лв в пеирода 11 – 16 юни включително, в хотел Riu Palace Sunny Beach.

Riu Helios Bay

Ексклузивна оферта на база Аll Inclusive за двама възрастни с 2 деца до 12 навършени години, на цени от 197.50 лв. на нощувка, в периода 22 май – 10 юни включително и от 263 лв в периода 11 – 16 юни включително, в хотел Riu Helios Bay – Обзор

За резервации:

* Riu Palace Sunny Beach, Riu Helios Paradise, Riu Helios Bay, Suneo Helios Beach
saleshelios@tts.bg

Т: +359 550 77 337; +359 550 77 339 от понеделник до петък от 09.00 до 18.00
М: +359 889 255 955; +359 885 111 076; +359 885 111 081

* Riu Pravets Golf and Spa
reservationspravets@tts.bg / T: +359 29024100

или on-line на:
http://riupalacesunnybeach.bg/
http://riuheliosparadise.bg/
http://riuheliosbay.bg/
http://heliosbeach.bg/
https://riupravets.bg/

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията