Снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Добрич. Кадри от Добрич са сред най-търсените от хотелиери в големите ни курорти Албена и Златни пясъци, както и от ваканционни комплекси в Кранево и Топола (Каварна). Една от причината е близостта на областния град, а другата – отговорността и трудолюбивостта на хората, изтъкват работодателите.

Над 400 свободни работни места бяха обявени на днешната специализирана трудова борса в Добрич за наемане на кадри в туристическия сектор за предстоящия летен сезон.

15 работодатели търсиха персонал.

Голям недостиг има на камериерки, администратори, бармани, готвачи, сервитьори, миячи, спасители и др.

„Ползотворно работим с Бюрото по труда в Добрич по набирането на кадри от няколко години и сме изключително доволни от работата на колегите ни от Добрич. Необходими са ни близо 40 души на различни позиции за предстоящия летен сезон. Заплатите са на същото ниво спрямо миналата година. Социалният ни пакет включва безплатен транспорт, изхранване в рамките на работния ден, чиста и изпрана униформа. Заплатите се превеждат по банков път, осигуряваме работниците си на реалната заплата“, заяви представителят на хотел Melia Grand Hermitage в Златни пясъци Гергана Чолакова.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията