Снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

София. Wizz Air днес обяви нов маршрут от София до слънчева Малага. Започвайки от 2 юли 2021 г., най-новата услуга на WIZZ ще се извършва 2 пъти седмично, в понеделник и петък, предоставяйки на клиентите удобна възможност както за лятна ваканция, така и за уикенд пътешествие. Местата по маршрута са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com и чрез мобилното приложение на авиокомпанията на цени от само 48.99 лв.* Всички полети на превозвача се извършват при засилени хигиенни мерки.

Малага е пристанищен град в южната част на испанското крайбрежие Коста дел Сол, известен със своите красиви пейзажи, прекрасни плажове, богато културно наследство и отлична морска кухня. Със средно около 3000 часа слънчево време на година, Коста дел Сол е популярна туристическа дестинация през цялата година.

Планирайте сега своето слънчево бягство до Тенерифе през есента, Тез Тур ще има директни полети от София

Малага е известена и като родния град на големите артисти Пабло Пикасо и Антонио Бандерас. Местният градски театър Сервантес е един от най-посещаваните в Испания и именно тук Антонио Бандерас прави първите си професионални стъпки на сцена. Още един любопитен факт е, че Марбея – един от най-оживените и красиви курорти, където можете да срещнете много световни знаменитости, се намира само на 30 км от Малага. Също така кратко е и разстоянието между Малага и Гибралтар, където можете да видите единствените диви маймуни в Европа, които живеят свободно – берберски макак.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията