Slide
Slide
Slide
Slide

София. Есента е хубав сезон и има своя уникален чар, но винаги може да изберете слънчева и спокойна дестинация, до която за кратко да избягате и да се насладите на красотата й и местните забележителности. На Канарските острови – любимо място за много европейци и за туристи от цял свят, е топло и спокойно.

Туроператорът ТЕЗ ТУР обяви, че стартира чартърна самолетна програмата до о. Тенерифе. Специалните 7-дневни предложения на компанията започват от края на август до ноември 2021 г. Първата група ще се радва на слънцето над Испания от 25 август. Хотелите, които се предлагат са 4* и 5* категория. Полетите са директни от София до летището на о. Тенерифе, изпълняват се с авиокомпания BH AirПредлагат се и допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място, посочват от Тез Тур.

Насладете на красивите пейзажи и плажове – внесете разнообразие в ежедневието си, като опознаете този красив остров!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията