България поиска отпадане на карантината за британци при завръщането им от страната ни
България поиска отпадане на карантината за британци при завръщането им от страната ни
Slide
Slide
Slide
Slide

София. „Нашата мисия е да трансформираме летище София в най-модерното и конкурентно европейско летище и да превърнем летище София в двигател и тласък за социален, икономически, екологичен и приобщаващ растеж за София, нейния регион и България“, заяви д-р Ралф Гафал, управляващ Директор международно летище Мюнхен.

От началото на тази седмица летище Мюнхен и консорциумът “SOF Connect” – състоящ се от френския инвеститор Меридиам, австрийския разработчик Strabag – поеха пълните отговорности и бизнес дейности, свързани с експлоатацията на българското столично летище. SOF Connect се ангажира да инвестира поне 624 милиона евро по време на концесията и

да изгради чисто нов терминал 3 за летището в рамките на първите 10 години от концесията.

„Имаме ясна визия за търговското развитие на летище София. Екипът ни ще представи най-добрите в класа концепции за пазаруване и хранене и е развълнуван да работи с местни партньори, за да донесе на летището най-доброто от България и центъра на София ”, добави Маркус Шпан, главен търговски директор SOF Connect, който се присъединява към SOF Свържете управленския екип от името на летище Мюнхен.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията