Созопол открива туристическия сезон с Deep Zone Project и огнено шоу
Созопол открива туристическия сезон с Deep Zone Project и огнено шоу
Slide
Slide
Slide
Slide

Созопол. Красивият български град Созопол, който e любимо място за много българи и чужденци, а през отминалата година бе преоткрит от хиляди родни туристи, реализира рекламно видео, което представя съвкупността от богатствата на черноморската община – съчетание от културно-исторически забележителности и природни дадености.

Чрез “Ние сме Созопол” всеки посетител може да открие своя Созопол и да се наслади на това, което търси – археология, архитектура, църкви, водни спортове или релакс по безкрайни златни плажове. Припомняме Ви, че през изминалата година Созопол се радва на огромен интерес от страна на туристи и заслужено получи наградата

“Най-предпочитана морска дестинация”. 

Видеото е реализирано от Гвендулин филмс с Отговорен оператор/ изпълнителен продуцент: Кирил Ханджиев. В него участват Самуил Николов, Кристиян Милатинов, Филип Атанасов, Борис Бабев, Николета Петрова, Александра Атанасова, Полина Варадинова. Кадрите с дрон са заснети от Васил Ганев.

Най-важните новини от туризма в Созопол тук 

Това и другите видеа, представящи Созопол, ще бъдат използвани за реклама на дестинацията на различни български и международни туристически борси. Вече е част от проекта „България – Русия: многопланово регионално партньорство.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията