Slide
Slide

София. През 2020, IHG Hotels & Resorts  въведе специалната програма за организиране на срещи и мероприятия Meet with Confidence в отговор на новите специфични нужди на конферентния сектор. С възобновяването на интереса към пътуванията, IHG обогати програмата с нови технологии и инструменти за провеждане на хибридни събития, които откриват възможности за едновременно включване на участници от различни локации чрез live streaming, създавайки споделено изживяване за всички гости.

Обновената Meet with Confidence, която се предлага във всички IHG® хотели, включително
InterContinental Sofia, се основава на пет основни принципа, които гарантират едновременно успешно планиране на събитието и максимална сигурност за гостите: Чистота и безопасност, Съкратена процедура по договаряне, Бонус програма, Съвременни технологии, Кулинарно изживяване и обслужване от най-висок клас.

Организаторите могат да изберат между две направления – Smart и Expert, в зависимост дали е необходимо включване на една или повече локации и според възможностите и участието на различните хотели. Опцията Smart предлага гъвкава анулационна политика, до 5% отстъпка от общата сума на резервацията и/или събитието, IHG Business Rewards точки и съкратена процедура по договаряне. Програмата се прилага за резервации, направени до 30 юни 2021 и осъществени до 31 декември 2021, които включват между 10 и 50 стаи. Опцията Expert включва всички изброени предимства, както и фиксирани 5% кредит след протичане на събитието и възможност за осъществяване на online streaming от няколко различни локации.

InterContinental Sofia подкрепя с топъл обяд лекарите на първа линия

Всичко това е възможно благодарение на водещата в индустрията интернет мрежа IHG Connect, която позволява свързването на голям брой устройства на максимална скорост, дори и при целодневна продължителност на мероприятието. Довереният партньор на InterContinental Sofia, Congress Engineering, ще съдейства със съвременни решения за провеждането на хибридни събития и докато онлайн участниците се възползват от интерактивните платформи, гостите в залата ще могат да се насладят на безупречно обслужване и изкушаващи кетъринг предложения. Опитните консултанти на InterContinental Sofia не само ще намерят най-подходящия подход към специфичните нужди на всяко едно мероприятие, но и ще проявят максимална гъвкавост в изготвянето на офертата.

Великденски празници в InterContinental Sofia

За да се възползвате от програмата Meet with Confidence, посетете IHG.com/MeetwithConfidence или изпратете Вашето запитване на: meetings.icsofia@ihg.com.

Научете повече за залите и условията за провеждане на хибридни събития в InterContinental Sofia тук. 

За InterContinental Sofia

Разположен на емблематичните жълти павета в сърцето на столицата, InterContinental Sofia предлага истински луксозно петзвездно изживяване и спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша. Хотелът е отличен за Водещ хотел в България и Луксозен Бизнес Хотел на Източна Европа за 2019 и 2020. За повече информация и актуални оферти, посетете нашия уебсайт и ни последвайте във Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube и Twitter. 

За IHG Hotels & Resorts 

IHG Hotels & Resorts е водеща международна хотелска верига, която предоставя истинско гостоприемство за всички. С повече от 16 бранда и IHG Rewards, една от най-развитите програми за лоялност в хотелската индустрия, IHG има близо 6,000 хотела в над 100 страни, и още 1,800 в процес на изграждане.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията