Веселин Вълев, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

България с адекватна рекламна брошура на къмпинг туризма си

София. Издаваният от Camping.bg Къмпинг пътеводител на България беше припознат от Министерство на туризма за национален рекламен материал за този вид туризъм. Специална версия на пътеводителя за 2021 г. е качена в официалния туристически портал на България https://bulgariatravel.org/ и е достъпна за свободна сваляне. Тя съдържа информация за 34 български къмпинга, подредени в 7 маршрута из цялата страна и допълнени с над 120 туристически забележителности – природни, културни и исторически.

Къмпинг пътеводителят на България се нареди до официалните национални брошури за зимен, приключенски, спортен и голф туризъм в портала https://bulgariatravel.org/.

„Това е признание за дългогодишната и всеотдайна работа на екипа ни за популяризация на къмпинг туризма и българските къмпинги“, споделя Веселин Вълев – основател на Camping.bg и издател на пътеводителя.

Снимка Руслан Йорданов

Триезичната версия на Къмпинг пътеводителя излезе от печат в средата на месец март и оттогава се радва на огромен интерес от страна на почитателите на този екологичен и здравословен вид почивка. Хиляди копия от книжката са вече разпространени по участващите къмпинги, магазини, кемпери под наем, туристически центрове и т.н. Пътеводителят успешно се разпространява и в северната ни съседка Румъния, чиито туристи се очаква за втора поредна година да бъдат най-многобройни по къмпингите ни.

Интерактивни електронни версии на пътеводителя на 6 езика могат да бъдат разгледани на http://guide21.camping.bg/

Camping.bg изразява благодарност към Министерство на туризма за протегнатата ръка за съвместна работа по популяризация на българския къмпинг туризъм.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията