Slide
Slide

Гранд Хотел Поморие е петзвезден балнеолечебен хотел разположен на тънката ивица земя между бреговете на Черно море и Соленото поморийско езеро.

Уникалната локация на хотелския комплекс позволява на гостите му да се възползват от лечебната мощ на поморийската кал без да се губи и частица от нейните лечебни свойства, при това в непосредствена близост до морето и плажа, които се разстилат пред тях. Калта се извлича от езерото като чрез специално проектирана система стига директно до центъра за кало- и луго- лечение на балнеолечебния комплекс.

Специално предложение “Първа линия” в Гранд хотел Поморие

Гранд Хотел Поморие е ориентиран към предлагане на първокласни услуги в областта на лечението и рехабилитацията на заболявания на опорно-двигателния апарат, кожни заболявания и такива на периферната нервна система.

Огромна роля за това играе закритият СОЛЕН минерален басейн, който благодарение на изключително силните лечебни свойства на богатата на соли и минерали вода, оказва силен противовъзпалителен и рехабилитационен ефект върху човешкия организъм.

СПА оферти в Гранд хотел Поморие

Водата в басейна извира на 70 м под хотелския комплекс и е 6 пъти по-солена от тази в Черно море.

По тази причина човешкото тяло не потъва в басейна, а преживяването в топлата 33℃ вода е изключително приятно и релаксиращо.

През 2020 година в Гранд Хотел Поморие беше направено пълно обновяване на балнеолечебния център, което го превърна в един от най-модерните и най-добрите в страната.

Оферта „Семейна лятна ваканция“

На площ от 3000 кв.м. е развита концепцията за използване на природните стихии /вода, земя, въздух и огън/ за постигане на здравословен и релаксиращ ефект върху човешкия организъм.

На разположение на гостите на хотела са закрит солен минерален басейн, открит отопляем басейн, 2 външни басейна, солна стая, парна баня, хамам, кнайп пътека, дъждовна пещера, приключенски душове, инфраред сауна, финландска сауна, билкова сауна, душ ведро, контрастен басейн, солено джакузи, горска пътечка, разходка в дъжда, голямо джакузи, сектори по калолечение, луголечение, физиотерапия, лазер и пува терапия, голямо разнообразие от лечебни масажи, спа и козметични процедури.

В центъра от години работят специалисти с изключително високи професионални качества.

Лечебен пакет „Здраве“ в Гранд хотел Поморие

Една почивка не може да бъде пълноценна без вкусна храна и отличен сервиз. В ресторанта на Гранд Хотел Поморие е въведена системата за show cooking, при която храната се приготвя директно пред очите на гостите по техен вкус и предпочитания.

Разработени са специални здравословни менюта, вегетариански предложения, както и станции за суши, пица и неустоим десертен бар.

СПА пакет „Вкусът на здравето“ в Гранд хотел Поморие

Гостите имат възможност да избират дали да се насладят на многообразието на предлагания бюфет или на селектираните предложения в а ла картния ресторант на хотела.

В летните вечери пък, градината предлага невероятна обстановка, в която можете да се насладите на лятото в акомпанимента на жива музика и приготвена с любов храна.

Оферта „Плати 6, наслади се на 7 нощувки“

Гранд Хотел Поморие е целогодишен хотел, който освен с балнеолечебните си  пакети и услуги е популярен като предпочитана дестинация за корпоративни мероприятия и сватбени тържества.

Хотелът разполага с различни по размер, функция и разпределение зали, които предоставят отлични възможности за организиране на различни по мащаб събития, тийм билдинг програми и празненства.

Маркетинг екипът на Гранд Хотел Поморие разработва постоянно интересни и атрактивни предложения за да може да посрещне желанията и очакванията на хората желаещи да посетят хотелския комплекс.

С всички актуални предложения можете да се запознаете в уеб сайта на хотела както и социалните медии като Facebook, YouTube и Instagram.  Там ще откриете като летни, ваканционни, и уикенд предложения, така и пакети с включени лечебни процедури с луга и кал. На изключителен интерес през последните месеци се радва и програмата на хотела за Пост КОВИД  рехабилитация.

Пакетна лечебна програма КОВИД-19 рехабилитация

Гранд Хотел Поморие е изградено име в балнеолечебния туризъм в България и е прекрасно място, в което да се отдадете на удоволствие, грижа за здравето и релакс.

Цени за настаняване в Гранд Хотел Поморие за 2021 г.

Отличният екип работи с огромно желание, а неговия професионализъм, вложените енергия и любов са в основата на чудесното усещане на бъдеш гост на хотелския комплекс.

Подарете си здраве !

Гранд Хотел Поморие е член на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията