Slide
Slide

Апартаментен комплекс Роял сън е Оазис за семеен отдих. Комплексът предлага сигурност и спокойствие

Слънчев бряг. Един от най-желаните хотели в Слънчев бряг – Роял сън, който е фаворит сред туристите за пълноценна и разнообразна почивка, обяви че отваря врати на 10 май.

Този смел ход идва във тежките временна на пандемия, които принудиха много хотелиери да посрещнат първите си гости едва през юни, както при ограниченията за пътуване при основните входящи пазари и неясния хоризонт.

През май Слънчев бряг е чудесен избор за спокойна почивка.

Роял Сън – един от най-награждаваните комплекси за семейна почивка отваря врати още в първия ден на май с фокус към българския пазар.

Въпреки трудностите, управата на комплекса е позитивно настроена към предстоящия май.

От комплекса, който е част от голямото семейство на утвърдената компания Галакси Инвестмънт Груп, споделят: „Вярваме, че хората имат нужда от почивка и зареждане с положителни емоции след тежката зима и пролет, а още май месец дава перфектна възможност за първата пълноценна почивка на море за годината. В този период курортът е прекрасен – спокоен, слънчев и приветлив. Затова каним всички български гости да избягат от сивото ежедневие към синьото море и чистия въздух. Ние обещаваме спокойна и пълноценна почивка за Вас и Вашите деца.

Апартаментен хотел Роял Сън се намира само на 300 метра от широкия пясъчен плаж на курортен комплекс „Слънчев бряг“. Изграден като оазис за семеен отдих, това очарователно място, наситено с много удобства, кара своите гости да се отпуснат и да прекарат неповторими летни дни в приятна и сигурна среда.

Промоционални цени – без нужда от авансиране!

10 декара охранявани вътрешни паркови пространства осигуряват на малки гости в комплекса и техните родители перфектни условия за безгрижна почивка в най-големия български курорт. На това място туристите ще открият разнообразие от апартаменти за настаняване и всичко необходимо за комфортен престой.

В Роял Сън можете да събирате тен на трите големи басейна, да релаксирате в красивата градина, да се насладите на уютния ресторант или на екзотичния коктейл бар, да се освежите в центъра за релакс или фитнес центъра, а децата ще открият куп забавления.

20% намаление от стандартните цени за настаняване!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

 

Сподели публикацията