Бейзат Туналъ и Алпер Ергюн
Slide
Slide

Варна. Тез Тур България и една от най-престижните хотелски вериги в Турция Rixos Hotels направиха съвместна презентация пред туристически агенти в Морското казино във Варна.

Снимки Руслан Йорданов

“Темата на партньорското ни събитие засяга основно почивки в Турция, в конкретика тези, свързани с хотели Риксос.

Поводът е, че ни гостува главен представител на Риксос хотели – колега и мой много близък приятел г-н Алпер Ергюн.

Имам удоволствието да Ви информирам, че имаме нов офис във Варна – офисът, който беше в Златни пясъци, го преместихме във Варна и обединихме входящия туризъм с изходящия. Намира се на “Иван Вазов” 41-43.

Също така искам да благодаря за участието на колегата Алпер, и разбира се, за вашето лично участие, за това, че сте заедно с нас днес, че дойдохте от Шумен, Силистра и Варна” – с тези думи генералният представител на Тез Тур България Бейзат Туналъ откри съвместната презентация с Rixos Hotels в морската ни столица.

„Българският пазар за нас е много важен. Туристите, които идват при нас остават много доволни от условията за почивка в Анталия и на всички места, където вече имаме хотели. Всички хотели от групата на Rixos Hotels са реновирани. Нашите гости се наслаждават на концепцията ни за Luxury и Premium почивка“, заяви пред Bgtourism.bg Алпер Ергюн – мениджър „Продажби“ в Rixos Hotels за Централна и Югоизточна Европа. Той посочи, че Тез Тур е един от най-добрите партньори на хотелската верига.

Днес Rixos Hotels е еталон за висококачествена почивка и любимо място за много българи, които високо ценят висококачествените ваканции. Веригата има 26 хотела, като 11 от тях са в Турция. Компанията има свои хотели и в Дубай (ОАЕ), Казахстан, Египет, Дубровник (Хърватия).

„Анталия се утвърди като руска дестинация, но за нас гостите от България и за цяла Европа са изключително ценни. Гостите от България търсят не само хотелите за почивка в утвърдените курорти, но и в Истанбул, където Rixos Hotels е предпочитано място за отсядане сред българските групи, които отиват до турския мегаполис за шопинг туризъм“, добави Ергюн.

Генералният представител на Тез Тур България Бейзат Туналъ поздрави всички туристически агенти за съвместното и успешно сътрудничество. Той представи полетните програми на Тез Тур България от Варна, София и Букурещ.

С чаша шампанско, освежаващи питиета и стилен коктейл домакините посрещнаха своите специални гости.

Очаквайте представяне на ТОП хотелите на Rixos Hotels в Bgtourism.bg!

 Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията