Собствениците на заведения настояват да отворят от 1 февруари
София. Всички заведения за хранене да отворят на 1 февруари при спазване на всички противоепидемични мерки, действащи от преди забраната за работа, а нощните...
Хотелиери и ресторантьори искат облекчаване на здравните мерки за тях
София. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) настоява да бъде преразгледана заповедта на здравния министър проф. Костадин Ангелов, с която се забранява работата на...
Заведенията с 6 основни искания до правителството преди да бъдат затворени в петък
София. Собствениците на заведенията искат да знаят как ще бъдат компенсирани преди да бъдат затворени техните обекти. 6 основни искания имат от Българската асоциация...
Ресторантьорите искат отпадане на всички забрани за празника на студентите и Нова година
София. Oтпaдaнe нa вeчepния чac зa зaвeдeниятa и пpeмaxвaнe нa зaбpaнaтa зa paбoтa нa нoщнитe ĸлyбoвe и диcĸoтeĸи зa пpeдcтoящия пpaзниĸ на студентите и...
Министър Сачева обсъди мерките от пакета „Заетост х3“ с БАЗ и Сдружението на заведенията
София. Министърът на труда и социалната политика Деница Сачева обсъди мерките от пакета „Заетост х3“ с представители на Българската асоциация на заведенията и Сдружението...
Популярни и обичани изпълнители призоваха за спазване на мерките, за да не се затворят...
София. Двама от популярните и обичани изпълнители в България, които имат участия тази вечер във Велико Търново и Бургас, отправиха апел чрез социалните мрежи...
Заведенията няма да затварят, започват масови проверки за спазването на мерките
София. Необходимо е контролът по спазване на противоепидемичните мерки да бъде засилен и в нощните клубове, и в дискотеките. Около това се обединиха министърът...
Собственици и управители на заведения обсъждат с доц. Ангел Кунчев най-добрите мерки за безопасност...
Уебинар разяснява мерките за дезинфекция и грижата за клиентите в заведенията
София. Националната пациентска организация и Българската асоциация на заведенията организират уебинар за управители на...
Ново на изложението “Вино, национални храни и туризъм” в Добрич – млад готвач, работил...
Добрич. Млад готвач от Добрич, който е завършил кулинарна академия в Швейцария и е работил рамо до рамо до готвачи в ресторанти с мишлен...
Ричард Алибегов: Заведенията инвестираха между 3000 и 8000 лева в обектите си заради пандемията,...
София. „Заведенията инвестираха между 3000 и 8000 лева в обектите си заради пандемията. Вложиха средства за оборудване, за дезинфекция и обезопасяване. Ще подходим отговорно...