Топ 20 на най-комичните надписи в хотели, ресторанти и магазини
Несъмнено пътуването в други страни ни зарежда с незабравими преживявания и ни оставя прекрасни спомени, които да ни усмихват дълго време след като се...
Ресторантьорите недоволстват как се тълкува в обществото намаления ДДС, излязоха с открито писмо
София. Ресторантьорите недоволстват как се тълкува в обществото намаления ДДС за техния бранш за юли и август 2020 г., в сравнение със същите месеци на...
КЗП започва проверки за нелоялни практики в заведенията за хранене в цялата страна
София. Във връзка с публикации в социалните мрежи и в някои медии за нелоялна практика в заведения за хранене Комисията за защита на потребителите...
14 родни ресторанта се включват в най-голямото събитие в света, което почита френската кухня
София. Най-голямото събитие в света, което почита френската храна - "Вкусът на Франция" (Goût de France), отново ще бъде отбелязано на 21 март, съобщава...
Ресторант ADOR откри новата си тераса с диамантена вечер в София (снимки)
Кристиан ИВАНОВ
София. С блясък на диаманти, шампанско и звездно присъствие беше открита новата лятна тераса на ресторант ADOR в столичния хотел InterContinental.
Изисканото събитие събра...
Български шеф готвач прави СПА почивките в Сапарева баня по-здравословни и желани
Сапарева баня. “Обожавам да приготвям дивеч и меса, които изискват зреене в марината. Генетичната ми заложба са българските традиции, дух и култура. Именно за...
Заведенията няма да затварят, започват масови проверки за спазването на мерките
София. Необходимо е контролът по спазване на противоепидемичните мерки да бъде засилен и в нощните клубове, и в дискотеките. Около това се обединиха министърът...
Български ресторант получава първата световна награда Зелен ключ за ресторант в Източна Европа
Девино, област Търговище. Българският ресторант Dieci, намиращ се в село Девино, получава първата световна награда "Зелен ключ" за ресторант в Източна Европа, научи Bgtourism.bg...
Отварят заведенията за хранене, в България започва нова фаза на облекчаване на Covid мерките
София. Заведенията за хранене и развлечения се отварят изцяло. Припомняме Ви, че на 1 април отвориха заведенията с маси на открито, а от днес...
“Черноморска кухня”: Шеф Валентин Иванов – готвачът от Добрич с бърза и успешна кариера
Варна. Продължаваме да представяме готвачите, които подкрепиха проекта "Черноморска кухня". Техните уникални рецепти достигат от тях директно до вашата кухня. Днес във фокуса на...