Slide
Slide

Плетеница от древни загадки, прелестни гледки, море и подмладяващи процедури в лечебни минерални извори. Всичко това е част от програмата „Ликия – Земя на легенди“ на българския туроператор Premio Travel. Разговаряме с Иваничка Топалова от  „М и М Агенция“ дни след завръщането в родината от инфотур в Турция. Тогава, когато емоциите от пътуването все още са ярки, но вече много по-осъзнати.

Кристиан ИВАНОВ
– Иваничка, връщайки се назад към пътуването в Турция с програмата „Ликия – земя на легенди“, кой е най-яркият ти спомен?
– Цялата програма е страхотна! Богата и с много различни изживявания. Силно впечатлена съм от разходката по р. Далян с уникалните скални гробници и природни дадености. Също така от Плажа на костенурките, църквата на Свети Николай Чудотворец в Мира, Памуккале с древния град Хераполис, и не на последно място Ефес. В Ефес съм била преди много години и още от тогава имам много  ярък спомен за това древно  място.

– Как би определила комбинацията от море, исторически забележителности със СПА и луксозни хотели по време на тази програма?
– Тази комбинация е възможно най-добрата!

Екскурзоводите на Premio Travel представят Памуккале и разкриват защо символ на региона е петелът (видео)

– Какви бяха твоите предварителни очаквания преди да тръгнеш на път?
– Не бях пътувала по програмата, но съм изпращала мои туристи с Premio Travel и всички са изключително доволни. Последните туристи бяха в края на май, но и до днес продължават да публикуват снимки от своите преживявания по време на екскурзията. Така че очакванията ми бяха за една изключителна програма

– Равносметката ти от твоите лични преживявания по време на пътуването?
– Прекрасна програма, много добро съотношение цена-качество. Достъпна цена за по-голям контингент туристи.

– Разкажи ни малко повече за твоята туристическа агенция?
– Работя в „М и М Агенция“ с офис в гр. Ловеч. Фирмата е туроператор, туристически агент и хотелиер (собственик на Парк хотел „Фея“, с. Чифлик, община Троян). Директен контакт имам с клиенти, така че за всяко едно място, на което съм била им разказвам с най-малки подробности.

Сподели публикацията