Сиси Беличенова
Slide
Slide
Slide
Slide

Пред Bgtourism.bg Сиси Беличенова – управител на Макси Парк Хотел & Спа в град Велинград

– Здравейте, г-жо Беличенова! От 28 до 30 юли Велинград ще е домакин на първото издание на L`Etape Bulgaria by Tour de France. MAXI Park Hotel & SPA е официален хотел на събитието. Какво означава за вас да бъдете партньори на тази престижна колоездачна проява?
– Домакинството на това престижно състезание е чест и отговорност за Велинград и показва отношението на града ни към събитийния туризъм, а в това число и към спорта. Значимостта и престижът на събитието се потвърждават от дългогодишната му забележителна история, а ежегодно проявата има своето специално място в световния календар. Вярвам, че във Велинград започва да се пише дълга и успешна история на етапа в България, а за нас е изключително голяма чест и отговорност MAXI Park Hotel & SPA да бъде официален партньор на толкова голямо и престижно събитие.

Хотелът ни ще бъде домакин и на официалната пресконференция, към която голям интерес има от страна на медиите. Позволете ми да поздравя организаторите за волята да проведат това сериозно и имиджово събитие, а на всички участници да пожелая да се забавляват и да създават нови приятелства, да се насладят на своя престой във Велинград. L`Etape Bulgaria by Tour de France ще се превърне в празник не само за Велинград, но и за българския спорт и туризъм

– Имате ли специални предложения за настаняване за участниците и гостите на града за спортното събитие?
– За гостите ни сме подготвили пакетно предложение за две нощувки, а участниците в етапа ползват намаление от пакета, посредством предоставяне на състезателния си номер.  Към днешна дата местата ни са почти изчерпани. За любителите на СПА и уелнес процедурите сме подготвили доста атрактивни летни предложения, които да удовлетворят очакванията и на най-изтънчените ни клиенти.

Оферта „Уикенд с Tour de France в Макси“

– Родината на колоездачното състезание е Франция, а това е дестинация, която впечатлява своите туристи с кулинарни предложения. Вие как ще отговорите на това предизвикателство?
– Вечерите ще продължат с кулинарно пътешествие из Франция, със специално подбрано меню от френски шеф готвач и поднесено по един по-различен начин. За ценителите на класни напитки и прекрасни гледки сме организирали и нежна френска музика с гост изпълнител. Готови сме да отговорим подходящо на събитието, защото през годините имаме опита да предлагаме на своите гости качествен продукт.

– Велинград е известна СПА дестинация. Какви процедури ще предложите на своите гости и участници за възстановяване?
– Нашите гости обичат Велинград заради възможностите за СПА почивка на чист въздух. Ще им предложим комфортно настаняване, за да може в натоварените летни дни да могат да си отпочинат и възстановят. Предложението ни включва закуски и вечери. По време на своя престой гостите ще могат да ползват закрити минерален басейн, басейн със соли от мъртво море и басейн „Водни ефекти“.

На тяхно разположение ще бъдат още: два външни басейна с минерална вода – единият е с полуолимпийски размери,  джакузи, 3 минерални топила, фитнес, Eco path. Осигурили сме паркинг за велосипеди, безжичен интернет, охраняем паркинг. Пакетната цена е за минимум две нощувки и за настаняване в дните 28-30.07. Участниците в етапа ползват намаление от пакета с код TDF. Нашите гости са добре дошли по всяко време на годината. Предстоящата колоездачна проява е изключително ценна, защото тя вече предизвиква интереса на много любители, както и на все повече деца и подрастващи, които след тази проява биха пожелали да тръгнат по пътя на шампионите. Убедена съм, че Велинград ще осигури безупречно домакинство на участниците и гостите на града по време на L`Etape Bulgaria by Tour de France.

Сподели публикацията