Огромен плаващ аквапарк в морето е най-новата атракция в Албена
Огромен плаващ аквапарк в морето е най-новата атракция в Албена
Slide
Slide
Slide
Slide

Албена. Джетове, парашути, надуваеми банани – на плажа в Албена има всичко, за да може гостите от България и чужбина да се забавляват по най-добрия начин според възрастта и интересите си. От тази седмица, непосредствено до плажа на бар “Ганвие”, се намира нова, огромна и атрактивна водна атракция. Подобни съоръжения има в морските ни градове на юг и в курортите ни, а у нас са известни като плаващ аквапарк в морето. 

Модерният увеселителен парк, който е фиксиран в морето и не се движи, е изграден от Фламинго Уотърпарк. Надуваемата атракцията предлага 10-12 зони за забавления – трамплин, пързалки, батут, катерене и скачане. Децата под 120 см е необходимо да посещават съоръжението с възрастен придружител, споделиха пред Bgtourism.bg от водната база. 

Дино парк с над 30 макета на динозаври отворя врати в Албена (снимки)

Плаващият аквапарк е на достъпни цени. Входът е 15 лева, а през уикенда – по 20 лева. Работното време е от 9 до 19 часа, намира се близо от брега. Времето за престой зависи от туристите – всеки сам преценява колко искат да се забавлява. Всяко ново посещение на водната атракция се заплаща, ако се я напуснали и върнали отново. Съоръжението в Албена е най-голямото по Северното ни Черноморие и предлага морско приключение, което гарантирано вдига адреналина както сред най-малките гости, така и сред най-големите туристи.

Сподели публикацията