Slide
Slide

Казанлък. Новият петзвезден хотелски комплекс Kings Valley Medical & Spa в Казанлък ще събере най-добрите играчи на аматьорския тенис в България за Kings Valley Open през следващия уикенд. В турнира ще вземат участие 30 играчи от цялата страна, като сред заявилите участие са едни от най-титулуваните играчи на София, Перник, Пловдив и Плевен, което гарантира страхотно тенис шоу. Медиен партньор на тенис и СПА веригата Weekend Tour e Bgtourism.bg.

За интензитета на предстоящите сблъсъци при мъжете допринася присъствието на шампиона в ITL Finals 2022 Светослав Стоичков и носителят на ITL Finals 2016 Едиз Батран. Сред резервите е местната звезда в града на розите и многократен шампиони в семейната тенис верига Weekend Tour Красимир Минтов.

default

Турнирът, който ще се изиграе във формат два от три сета, е предвиден да се проведе в три категории: мъже, жени и двойки. След изтеглянето на схемата на 21 юли, 30-те играчи ще бъдат разделени на групи, които ще се изиграят в съботния ден. А във финалния ден на надпреварата ще се изиграе елиминационен кръг и отделен утешителният турнир.  Шампионите ще спечелят 250 точки и ваучер за уикенд за двама в хотел Kings Valley.

Любителската серия тенис турнири Weekend Tour приемат за пръв път Kings Valley в календара си. Комплексът отвори врати в началото на тази година, и по-всичко личи, че интересът към събитието е огромен, тъй като остават само две свободни места. За повече информация и регистрация в турнира посетете www.weekendtour.bg.

Сподели публикацията