Знаете ли вече до къде ще летите това лято?
Знаете ли вече до къде ще летите това лято?
Slide
Slide
Slide
Slide

Обичате да пътувате до по-близки или по-далечни места със самолет и се чудите коя да бъде следващата ви дестинация това лято? Нека ви помогнем с малко идеи по типове места с доста добри цени за полети, измежду които да избирате. Независимо дало харесвате градските екскурзии, морските почивки или планинските приключения, за вас има варианти. Ще ви помогнем лесно и бързо да изберете полет до най-подходящото място за вашата почивка и предпочитания и то на изключително достъпна цена.

Харесвате градските дестинации?

Определено градските дестинации са актуални за посещение през всеки сезон. Може да обичате големите градове с множество забеежителности и доста разнообразни активности. Две вечни дестинации с доста добри оферти за полети през този сезон са Лондон и Париж. Там ще можете да се насладите на разнообразни райони и културни забележителности, а и на интересна типична храна. А можете да заложите на по-южна опция като Лисабон или Мадрид с техните специфични архитектури. В случай пък, че предпочитате средните или по-малки градове, също има доста варианти. Само някои примери са Хамбург, Малмо и Болоня, където пък ще научите повече за местния начин на живот. Вариант е също да изберете разходка с лодка по каналите на Венеция или пък по-екзотично пътуване до Агадир или Маракеш. Можете да разгледате доста добри и достъпни варианти за полети с kiwi промокод.

Обичате да сте на морето и плажа през лятото?

Възможно е също вие да сте от хората, които харесват лятото да бъдат на морето и единствените привлекателни дестинации за този сезон за вас са тези с плаж и възможност за класическа лятна почивка, но в нова дестинация. Определено вариантите за полети до такива места никак не са малко и ще имате възможност да откриете най-точния за вас. Защо да не изберете да посетите Пафос в близкия Кипър и да се насладите на южна дестинация? А също е вариант например да заложите на Аликанте в Испания или Ница във Франция. А пък ако искате да посетите доста уникален остров с възможност за интересни активности в комбинация с време за почивка до морето, то Малта е доста добър вариант. Изберете най-подходящ код за отстъпка за вашата мечтана почивка. Ще откриете множество възможности за козметика, дрехи, аксесоари, полети и още.

Вие обичате да сте на по-хладно в планината през лятото?

Планината също е един доста добър вариант за лятото. Там е по-прохладно и можете да се насладите на чист въздух. Същевременно през деня е достатъчно топло за летни активности и забавления, но пък не прекалено. Вечер и сутрин пък ще е вариант да се взирате в красиви гледки с тънък дълъг ръкав. Характерно този тип дестинации изискват полет до основно летище и малко път с автобус, влак или кола под наем от там. Можете например да изберете полет до Басел и да се отправите към Алпите или пък да летите до Лисабон и бързо и лесно да стигнете до Синтра и красивите замъци там по-високо в планината. А защо да не посетите Рейкявик с полет и от там да заложите на пътуване из Исландия и нейния по-прохладен климат през лятото.

Сподели публикацията