Снимка Летище Бургас
Slide
Slide

Москва. Оперативният щаб в Русия взе решение да бъдат възобновени полетите до много страни, включително и до България от 28 юни. Руските власти препоръчват на своите граждани да бъдат ваксинирани, преди да летят в чужди държави за допълнителна защита срещу новата коронавирусна инфекция.

От 28 юни се възобновяват полетите между Русия и България

От правителството на Русия обявиха, че по маршрутите Москва – София, Москва – Варна, Москва – Бургас са планирани да има по 4 полета седмично, Екатеринбург – Бургас, Екатеринбург – Варна, Минерални води – Варна, Самара – Бургас, Ростов на Дон – Варна, Ростов-на-Дон – Бургас – полетите ще бъдат с 1 полет седмично.

България стана по-атрактивна за семейна ваканция след разговора на Стела Балтова и Даниела Стоева с водещи германски туроператори

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията