Slide
Slide

Сандански. Парк хотел Пирин, част от Шарлопов Груп, има нова придобивка за своите гости и жителите на Сандански. На разположение вече е Солна и релакс зона, до която свободен достъп имат всички, които са настанени в хотела, а външните посетители заплащат 35 лева – в цената се включва ползването на басейните, сауна и парк зона.

Грижата за нашите гости е на първо място и именно поради тази причина създадохме нашата нова Солна и релакс зона. Знаем, че солната терапия или халотерапията е широко използвано природно лекарство, което датира от няколко века. Лечебната атмосфера на солените пещери е била призната още през Средновековието, като монасите са отвеждали болните в солените пещери, за да дишат въздух, наситен със солни частици.

Парк хотел „Пирин” – Вашият уютен дом в Сандански, далеч от дома Ви

Доказани са и антибактериалните и противовъзпалителни свойства на сухия аерозол на натриев хлорид. Тази Солна и релакс зона е чудесно допълнение към програмата за СПА и уелнес за нашите гости, които имат на разположение още парк градина с два външни, два вътрешни басейна, джакузи, термален басейн с медицинска насоченост с Кнайп пътеки, ВИП зона със специални ритуали, които се практикуват в нея, сауна парк зона, състоящата се от финландска сауна, био сауна, парни бани – калдариум и лакониум, леден фонтан, емоционални душове, топли пейки и зона за релакс”, съобщи за Bgtourism.bg комплексният управител на хотела – Георги Митрев, който е все по-голям оптимист и вярва, че обстановката в туристическата сфера започва да се нормализира.

В Парк хотел Пирин се радват на все повече туристи от България в топлите месеци месеци на годината. В хотела работят усилено и за организирането на първите групи чужденци от Испания, Германия, Франция, Израел, Северна Македония и Гърция. От много месеци не са имали подобни групи от посочените страни, с които работят от години поради пандемията и ограниченията за пътувания, но вярват, че тази година ще могат да се поздравят с реализирането на поне няколко чуждестранни групи, които избират Парк хотел Пирин заради уникалната си инфраструктура, локацията на хотела, акостирал на брега на река Санданска Бистрица в полите на Пирин планина и заради невероятните условия за СПА и уелнес почивка и за превенция на своето здраве.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията