Гърция, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Атина. В Гърция утре се очаква правителството да обяви нов план, който ще позволи ваксинираните да могат да се движат абсолютно свободно, като това те ще могат да правят и в зоните с най-висока заболеваемост от Ковид-19, съобщава гръцкият вестник „Прото тема“.

Изданието посочва, че само гражданите, които са завършили пълния си ваксинационен цикъл, ще се възползват от отпадането на ограниченията, които са налагани заради пандемията. Заведенията, които са затворени и се намират в райони с въведен локдаун, ще могат да работят отново с музика, но само за ваксинирани граждани.

На 10 октомври стартира чартърната програма на Абакс до Йордания

Припомняме ви, че заради ръст на случаите в някои градове в Северна Гърция, сред които и Солун, е въведен вечерен час и е забранена музиката във всякакъв вид заведения. Гърция е на едно от първите места по показателя смъртност спрямо други европейски държави, според Европейският център за контрол на заболяванията.  Страната отбелязва 47 смъртни случая на един милион души население през последните две седмици.

Най-търсената дестинация за почивка през октомври в Тез Тур е Египет, туроператорът обяви промоционални предложения

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията