Slide
Slide

София. Туроператорът Абакс стартира своята чартърна програма през този сезон до Йордания на 10 октомври – неделя. Първите два полета вече са пълни с българи, които са избрали дестинацията, за да се отдадат на заслужена почивка. Въздушните връзки са от София до Акаба, като полетите ще бъдат всяка седмица – в неделните дни, а от Варна е планиран полет на 11 ноември – четвъртък.

Дестинацията е добре позната, както със своите плажове и високи температури, идеални за морско приключение, така и с многовековни забележителности като древният град Петра, останки от римския Джераш или мистериозната пустиня Уади Рум, станала декор на много филми, включително и на „Марсианецът“.

Точно заради това от туроператора предлагат две програми, спрямо желанията и предпочитанията на всеки турист. „Плаж и вълнуващи емоции“ е идеална за тези, които искат да съберат слънчевите лъчи по бреговете на Червено море и да се впуснат в опознаване на морския свят с допълнителните екскурзии като шнорхелинг или разходка с лодка с прозрачно дъно. Всички хотели са близо до плажа и предлагат отлично обслужване, за да може да се отдадете на релакс и спокойствие.

Абакс представи първите си програми за Коледа и Нова Година

„Йордания от А до Я“ е приключение, само за истински пътешественици. Избирайки тази програма, ще се запознаете отблизо с чудесата на страната. Посещението на Петра и Уади Рум са само малка част от авантюрата, която Ви очаква. Джераш, Мадаба, Небо, Аман и разбира се Мъртво море са задължителни, а за допълнително адреналин може да се впуснете и в джип сафари из пустинята.

Джераш

Поради огромния интерес към Йордания, следващата дата на туроператора е 24.10.2021 г., като вече има дати за Коледа и Нова година. Полетите са директни, хотелите са гарантирани, а на място Ви очакват най-добрите екскурзоводи, споделят от Абакс.

Всички предложения на туроператора относно Йордания може да разгледате ТУК

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията