София. Българският туроператор Абакс представи първите програми за Коледа и Нова Година, а дестинацията разбира се е Египет! За всички, които желаят да посрещнат двата най-големи празника в годината с коктейл в ръка, на брега на Червено море, от туроператора предлагат програми до Хургада, Шарм ел Шейх или комбинация от посещение на Кайро и почивка в Хургада.

Програмата за Шарм ел Шейх е за 5 нощувки с полети от София и Варна. Какво по-добро предложение за зимните празници, от това да бъдат прекарани на топло време в един от най-красивите и луксозни египетски курорти?!

На коктейли на плажа и хубаво настроение се наслаждават туристите в Египет

А да не забравяме, че Шарм ел Шейх тази година се превърна в хит при избора на почивка! Обслужването, както винаги е без конкуренция, а хотелите са проверени и с доказано качество!

Полетите от София са на 20.12 и 27.12.2021 г., а тези от Варна са на 20.12.2021г. Цените започват от 1145 лв., като в цената са включени: самолетен билет, чекиран багаж, 5 нощувки на база All inclusive, трансфер летище – хотел- летище, както и ,,Пакет за максимална сигурност“, който включва Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19 и Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване.

Другата програма Перлите на Египет също е с полети от София и Варна! Датите за Коледа и Нова Година са 19.12 и 26.12 за полетите от София и 26.12 за полетите от Варна.

Перлите на Египет от София

Перлите на Египет от Варна

Тази програма е идеална за всеки, който посещава Египет за първи път. Цените започват от 1562 лв. Предложението е с 7 нощувки. В цената са включени: 6 нощувки в избран хотел на база All inclusive в Хургада и 1 нощувка в Кайро, самолетен билет с Bulgarian Air Charter, трансфер летище- хотел – летище, трансфер между Кайро и Хургада с автобус както и ,,Пакет за максимална сигурност“ – Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19 и Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване.

Друг плюс на тази програма е, че в цената са включени екскурзиите: Египетския музей и Пирамидите (с включени такси) и обяд на корабче на брега на река Нил. Това е една идеална възможност да се насладите на различните удоволствия, които предлагат Древен и Съвременен Египет!

Запознайте се с всички актуални предложения на Абакс ТУК

Няма как да не споменем и програмата за All Inclusive почивка в Хургада за Нова година на цени от 1311 лева. Датата е 26.12.2021 г. с директен чартърен полет до Хургада. Хотелите са специално подбрани, като всеки един от тях е с отлични отзиви от изминалия сезон.

От Абакс скоро ще обяват чрез Bgtourism.bg още нови и вълнуващи предложения за Коледните и Новогодишните празници!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията