Slide
Slide

София. Най-търсената дестинация за почивка през октомври в ТЕЗ ТУР е Египет, споделят от централния офис на туротератора в София. Африканската държава е предпочитана дестинация от българските туристи, защото предлага много слънце, прекрасни пясъчни плажове, древни архитектурни паметници, красиви коралови рифове и пъстър подводен свят. Всичко това само на 3 часа полет от столицата ни!

Ударни промоционални предложения по комбинираната програма до Кайро и Хургада за първата дата на 06.10. Пакетните цени започват от 675 лв на човек в двойна стая в 3* хотел.  На промоционални цени също така се предлага 8-дневна почивка с полет на Хургада на 09.10 и 16.10 на топ цени от 470 лв на човек. На промо цени са хотелите MOVENPICK RESORT SOMA BAY 5* и  TITANIC PALACE 5*, с тръгване на 09.10 (събота).

За всички туристи на Тез Тур България, пътуващи по програми за Египет, за които се изисква отрицателен резултат от PCR тест, туроператорът е договорил преференциални цени за тестване в цялата страна.

Изключително актуална в момента е и програмата на ТЕЗ ТУР за почивка в Шарм Ел Шейх с чартърни полети от 12.10 до 02.11 вкл. за 7 нощувки. Пакетите стартират от 548 лева на човек в двойна стая на база All Inclusive, като цената включва и стойността си и Застраховка „Отмяна на пътуване“ с лимит 1000 лева /с включен покрит риск за COVID-19 при положителен PCR тест/.

Междувременно, вече се ускоряват резервациите по ранни записвания за чартърната програма на ТЕЗ ТУР за Нова Година 2021 в Турция. Последните промоции преди закриването на летния сезон привличат с атрактивни цени за полетите на 17.10 и 24.10 от София и Варна за разнообразни комплекси на брега на морето в живописните курорти в района на Анталия.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията