Френски ресторанти зареждат гъши дроб от добруджанска компания, хотелиерите у нас все повече търсят...
Добрич. Изискани френски ресторанти зареждат гъши дроб от добруджанска компания, чиято ферма се намира в село Стефаново. Годишно тя произвежда 20 тона от деликатеса,...
Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун
Варна/Солун. В периода 17-20 февруари 2023 шеф-инструктори и студенти на Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт взеха участие в 12-тото Международно...
Гранд Хотел Милениум София отвори врати (снимки)
Хубавите неща идват при тези, които умеят да чакат!
София. Хотел-шедьовър отвори врати в сърцето на столицата. Петзвездният Гранд Хотел Милениум София вече посреща първите...
Нов модерен къмпинг отвори врати край Пловдив (снимки)
Хисаря. Новият модерен къмпинг Терме Ди Хисар, разположен в сърцето на Тракийската низина и в полите на Средна гора, отвори врати и предлага едно...
Това тайно място на Ибиса може да бъде наето за 220 хиляди евро седмично
Ибиса. Оказва се, че Ибиса има тайна „островна“ съседка - и е на разположение за наемане. Ако сте изключително богати! Неизвестният Isla Sa Ferradura...
Люпчо Яневски: Северна Македония има ясни цели за развитието на туризма си – той...
Пред Bgtourism.bg Люпчо Яневски – директор на Агенцията за популяризиране и подкрепа на туризма в Северна Македония
- Каква беше 2022 г. за туризма в...
„Сготви и сподели“ – новият кулинарен видео конкурс на Институт по кулинарни изкуства
Варна. Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт организира първото издание на кулинарния видео конкурс „Сготви и сподели“. Целта на инициативата е...
България се представя като ловна дестинация на изложение в Дортмунд
Дортмунд. България като ловна дестинация представят Изпълнителната агенция по горите, Министерството на земеделието и храните, чрез шестте държавни предприятия, на специализиран щанд в Международното...
Руслан Зарев, „Трън Ултра Рън”: Нашата мисия е да популяризираме и развиваме туризма в...
Интервю с Руслан Зарев - председател на Трънско туристическо дружество
- Здравейте, г-н Зарев! Кога и как се зароди идеята за „Трън Ултра Рън” и...
Любители сладкари представиха шедьоврите си на фестивал на тортата “Гараш” в Русе
Русе. Приключи конкурсът за непрофесионалисти за най-добра торта Гараш, с който кметът Пенчо Милков откри първия по рода си празник на шоколадовия десерт, измислен...