Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Френски ресторанти зареждат гъши дроб от добруджанска компания, хотелиерите у нас все повече търсят продуктите й

Френски ресторанти зареждат гъши дроб от добруджанска компания, хотелиерите у нас все повече търсят...

Добрич. Изискани френски ресторанти зареждат гъши дроб от добруджанска компания, чиято ферма се намира в село Стефаново. Годишно тя произвежда 20 тона от деликатеса,...
Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун

Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун

Варна/Солун. В периода 17-20 февруари 2023 шеф-инструктори и студенти на Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт взеха участие в 12-тото Международно...
Гранд Хотел Милениум София отвори врати (снимки)

Гранд Хотел Милениум София отвори врати (снимки)

Хубавите неща идват при тези, които умеят да чакат! София. Хотел-шедьовър отвори врати в сърцето на столицата. Петзвездният Гранд Хотел Милениум София вече посреща първите...
Нов модерен къмпинг отвори врати край Пловдив (снимки)

Нов модерен къмпинг отвори врати край Пловдив (снимки)

Хисаря. Новият модерен къмпинг Терме Ди Хисар, разположен в сърцето на Тракийската низина и в полите на Средна гора, отвори врати и предлага едно...
Това тайно място на Ибиса може да бъде наето за 220 хиляди евро седмично

Това тайно място на Ибиса може да бъде наето за 220 хиляди евро седмично

Ибиса. Оказва се, че Ибиса има тайна „островна“ съседка - и е на разположение за наемане. Ако сте изключително богати! Неизвестният Isla Sa Ferradura...
Люпчо Яневски: Северна Македония има ясни цели за развитието на туризма си – той не е спринт, а дълъг маратон в динамично време

Люпчо Яневски: Северна Македония има ясни цели за развитието на туризма си – той...

Пред Bgtourism.bg Люпчо Яневски – директор на Агенцията за популяризиране и подкрепа на туризма в Северна Македония - Каква беше 2022 г. за туризма в...
„Сготви и сподели“ – новият кулинарен видео конкурс на Институт по кулинарни изкуства

„Сготви и сподели“ – новият кулинарен видео конкурс на Институт по кулинарни изкуства

Варна. Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт организира първото издание на кулинарния видео конкурс „Сготви и сподели“. Целта на инициативата е...

България се представя като ловна дестинация на изложение в Дортмунд

Дортмунд. България като ловна дестинация представят Изпълнителната агенция по горите, Министерството на земеделието и храните, чрез шестте държавни предприятия, на специализиран щанд в Международното...
Руслан Зарев, „Трън Ултра Рън”: Нашата мисия е да популяризираме и развиваме туризма в Трънско

Руслан Зарев, „Трън Ултра Рън”: Нашата мисия е да популяризираме и развиваме туризма в...

Интервю с Руслан Зарев - председател на Трънско туристическо дружество - Здравейте, г-н Зарев! Кога и как се зароди идеята за „Трън Ултра Рън” и...
Любители сладкари представиха шедьоврите си на фестивал на тортата “Гараш” в Русе

Любители сладкари представиха шедьоврите си на фестивал на тортата “Гараш” в Русе

Русе. Приключи конкурсът за непрофесионалисти за най-добра торта Гараш, с който кметът Пенчо Милков откри първия по рода си празник на шоколадовия десерт, измислен...