Георги Пасев, АБАКС/Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

София. Българският туроператор АБАКС представи ексклузивните си хотели по време на туристическото изложение „Ваканция и СПА“ в София. Специално за презентацията у нас пристигнаха мениджъри на хотели от Турция, Египет, Тунис и Дубай.

„Акцентирали сме на тази част от нашия продукт, защото знаете, че обичаме и искаме да продаваме основно ексклузивните си хотели. Имаме за всички дестинации добро портфолио. Смея да твърдя, че имаме по-добри цени от всички наши конкуренти, както за Турция, така и за Египет и Тунис“, каза Георги Пасев – маркетинг мениджър в компанията.

Туроператорът АБАКС е партньор на най-голямата световна туристическа компания TUI и хотелите, в които настанява гостите си в чужбина са с доказано качество

„За нас по-важното е да продаваме ексклузивните хотели, защото те формират лицето на фирмата и продукта. Ексклузивните хотели са подбрани по начин, по който осигуряват кратък трансфер, гарантираме уреденост на самата програмата. Клиентите нямат големи трансфери между хотелите, а добре и бързо успяваме да ги съберем за екскурзиите. Това ни е в основата на концепцията. Работим с хотели, които гарантират качество“, добави Пасев.

Щандът на АБАКС на туристическото изложение в София привлече много партньори и посетители

„Ние предлагаме определен брой хотели по дестинациите, но гарантираме в тях, че клиентите ще се върнат доволни от продукта, който са получили на място. Като хотели сме избирали навсякъде да бъдат с градини, когато става въпрос за плажните хотели. Да бъдат с хубави басейни и плажове, с постепенно влизане в морето. Нашият акцент във всички програми е качеството и най-вече качеството, предлагано от екскурзоводите на АБАКС„, каза още Георги Пасев.

Чуйте във звуковия файл какво обяви Георги Пасев по време на срещата:

С програмите на АБАКС може да се запознаете ТУК

Сподели публикацията