Снимки Руслан Йорданов/Bgtourism.bg

Атина. Персоналът на хотелите в цял свят изразява своето уважение към гостите си по уникален, интересен и позитивен начин. Камериерите и техните асистенти на круизните кораби не правят изключение.

Българка направи успешна кариера в круизна компания, задава високите стандарти при настаняването

Креативните идеи на екипа на круизния кораб Celestyal Olympia, който е част от компанията Celestyal, превръща всяка хавлия в произведениe на изкуството, създавайки красиви форми на зайци, катерички, октоподи, кученца и други. В това се убеди и репортер на Bgtourism.bg, който бе на борда на кораба и се запозна с маршрута „Иконична Егея“, включващ посещение на едни от най-впечатляващите гръцки острови.

В навечерието на Великден на борда на кораба има подредено и специално ранчо „Олимпия“, в което служителите със собствените си ръце са изготвили чудесен празничен кът, който радва малките и големите пътешественици.

Капитанът на Celestyal Olympia: Круизната компания Celestyal е фокусирана върху опазването на околната среда, доброто обслужване и автентичните преживявания

Гостите откриват на леглата в своите каюти интересни и красиви форми от хавлиени кърпи след всяко завръщане от дестинация, на която е акостирал кораба.

CruiseGuru с удоволствие представя круизите на Celestyal в България, а от специалните цени може да се възползвате като се свържете с Вашия туристически агент.

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA