Slide
Slide

Св. Влас. Един от хотелите по Българското Черноморие, който е най-търсен за семейна почивка – Riu Helios Paradise, обяви, че удължава 30-те % отстъпка за резервации до края на сезона. В момента в хотела почиват основно туристи от  България, Румъния, Германия и Полша.

Riu Helios Paradise в Св. Влас работи по новата конценпция на Riu Hotels and Resorts – Fun4all – за всеки гост на всяка възраст хотелът предлага подходящо забавление.

Най-малките гости на хотела се забавляват в детския басейн с морска гледка и водни люлки. В близост до водния атракцион се намира и детската playground площадка. Децата могат да си играят, а родителите да се пекат на шезлонгите в близост до бар басейн с масички във водата.

За децата от 4 до 12 години се грижат професионални аниматори на една от водещите фирми за анимация в България BVS entertainment.

Мини клубът е организиран в тревните площи около басейните с цел безопасност на децата. Всички материали се дезинфекцират на всеки два часа.

Децата участват в разнообразни тематични дни, като по наблюдения на аниматорите, най-интересен е пиратският ден. Децата търсят съкровища, покоряват морски кораби и се пренасят в чудния свят на приключения и морски забавления.
Тийнейджърите в Riu Helios Paradise участват в денс фитнес класове и игри, подходящи за тяхната възраст, в RiuFit програмата на хотела.

Тенис, СПА и голф ни предлага петото издание на Weekend Tour ‘2020, в ход са резервациите за RUI Pravets Open

Джагите и забавленията на закрито са все още рестриктирани с цел превенция на гостите.
За разлика от тях, splash water парка с водни пързалки на хотела е основната притегателна точка както за деца, така и за възрастни. Трите пързалки, водният атракцион за тийнейджъри и пързалките за бебета в близост до мини клуба осигуряват емоционална и активна почивка за всички деца. А техните родители магат спокойно да отмарят на шезлонгите с гледка към безкрайната морска шир и стария град на Несебър. Друга възможност за тях са разхладителните коктейли на бар басейна или разнообразието на следобеден снак в Италиански ресторант Тоскана в близост до басейните.

А сладките изкушения са любими както за малките гости, така и за порасналите им родители. Разнообразие от вкусни освежаващи сладоледи на бюфет се предлагат от обяд до късно вечер в различните ресторанти на хотела.

Ваканция в рая за Вас и Вашите деца на all inclusive на специални цени това лято!!!

В Риу Хелиос Парадайз се предлага ваканция при специални отстъпки и безплатен паркинг, отстъпката от 30% е до края на сезона.

Шест басейна, спортни площадки, детски площадки, тематични ресторанти, барове, безплатен интернет на територията на хотела, безплатен паркинг, Spa & Wellness center, спортна анимация за деца и възрастни, мини клуб, както и безплатни шезлонги и чадъри на плажа пред хотела и на басейните.

Резервациите вече са възможни и през официалните уебсайтове на хотелите http://riuheliosparadise.bg – бързо, лесно и удобно, с възможност за заплащане с кредитна карта.

Подари емоция!
Резервирай в RIU Hotels and Resorts!

За резервации:
* Riu Palace Sunny Beach, Riu Helios Paradise, Riu Helios Bay
saleshelios@tts.bg
Т: +359 550 77 337; +359 550 77 339 от понеделник до събота от 09.00 до 18.00
М: +359 889 255 955; +359 885 111 076; +359 885 111 081
* Riu Pravets Golf and Spa
reservationspravets@tts.bg / T: +359 29024100

или on-line на:
http://riupalacesunnybeach.bg/
http://riuheliosparadise.bg/
http://riuheliosbay.bg/
https://riupravets.bg/

*публикация

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията