София. В ход са вече резервациите за петото издание от календара на Weekend Tour ‘2020, което ще се проведе от 24 до 26 юли в прохладата и комфорта на РИУ Правец голф & СПА, научи bgtourism.bg от организатора на престижната верига тенис турнири в България Ивайло Цанков. Участниците имат възможност да се насладят на една истинска тенис ваканция, съчетана с любимия им спорт и при прекрасни условия за почивка. Турнирът по тенис за любители RUI Pravets Open включва надпревари на сингъл мъже и жени, както и смесени двойки. Освен тенис този път приятелите на семейната тенис и СПА верига ще могат да поиграят и голф.

Домакините и организаторите са осигурили специален подарък за всички гости в комплекса: тренировъчен пакет за начинаещи. Той включва транспорт от хотела до голф академията, екипировка и 15-минутен урок с професионален инструктор. Желаещите ще имат на разположение 50 топки и могат да опитат уменията си на игрището. Освен това участниците в тенис надпреварата и близките им могат да се поглезят във вътрешния басейн на комплекса, в термалната зона на СПА центъра и във фитнеса. През цялото време прекрасните хълмове на Стара Планина ще осигуряват прохлада и свежест, а езерото и кристалният въздух гарантират добро настроение и бързо възстановяване.

Организатор на тенис верига популяризира най-красивите дестинации в България

В петък, 24 юли, са предвидени настаняване и тренировки. В събота, 25 юли, ще се играят мачовете в групите, а в неделя, 26 юли, са елиминациите и финалите. Всички срещи ще се проведат при спазване на противоепидемичните мерки, със задължително спазване на дистанция и дезинфекция. Схемите в трите надпревари са отворени, а резервациите вече текат с пълна сила ТУК.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA