Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Заведенията няма да затварят, започват масови проверки за спазването на мерките

Заведенията няма да затварят, започват масови проверки за спазването на мерките

София. Необходимо е контролът по спазване на противоепидемичните мерки да бъде засилен и в нощните клубове, и в дискотеките. Около това се обединиха министърът...
Млад и амбициозен шеф-готвач, завършил в Швейцария, създаде уникално меню с вкус на Добруджа

Млад и амбициозен шеф-готвач, завършил в Швейцария, създаде уникално меню с вкус на Добруджа

Добричлии и гостите на града ще имат уникална възможност да се насладят на кулинарните умения на една нова звезда в кухнята – 23-годишният Михаил...
Марияна Николова: Фокусът в Годишната програма за национална туристическа реклама за 2021 ще са специализираните видове туризъм

Хотел във Велинград получи престижни европейски награди

Велинград. Хотел във Велинград получи наградата за най-добър хотел с термална вода в Европа, както и още две отличия от престижен конкурс. Това стана...
Собственици и управители на заведения обсъждат с доц. Ангел Кунчев най-добрите мерки за безопасност в условията на COVID-19

Собственици и управители на заведения обсъждат с доц. Ангел Кунчев най-добрите мерки за безопасност...

Уебинар разяснява мерките за дезинфекция и грижата за клиентите в заведенията София. Националната пациентска организация и Българската асоциация на заведенията организират уебинар за управители на...
Хотелиер в Слънчев бряг: Отминалият сезон ни подготви за новото нормално, събитийният туризъм може да ни помогне да работим целогодишно

Хотелиер в Слънчев бряг: Отминалият сезон ни подготви за новото нормално, събитийният туризъм може...

Слънчев бряг. "Единствената ни цел през отминалия летен туристически сезон бе да покрием оперативните си разходи и да съхраним здравето и работните места на...
Ново на изложението “Вино, национални храни и туризъм” в Добрич – млад готвач, работил в ресторанти с мишлен звезди, ще готви за посетителите

Ново на изложението “Вино, национални храни и туризъм” в Добрич – млад готвач, работил...

Добрич. Млад готвач от Добрич, който е завършил кулинарна академия в Швейцария и е работил рамо до рамо до готвачи в ресторанти с мишлен...
Ричард Алибегов поема ротационното председателство на Конфедерацията на българския туристически бизнес

Ричард Алибегов: Заведенията инвестираха между 3000 и 8000 лева в обектите си заради пандемията,...

София. „Заведенията инвестираха между 3000 и 8000 лева в обектите си заради пандемията. Вложиха средства за оборудване, за дезинфекция и обезопасяване. Ще подходим отговорно...
Заведенията: “Обезщетенията” се оказаха кредит!

Ето по колко пари оставят българите, като ходят на ресторант

Оборотите са се свили с 40-50% София. Българите не само ходят по-рядко в ресторантите, а и консумират по-малко храна и алкохол. Преди пандемията средната сметка...
Музикаутор: Туристическите и търговски обекти ползват отстъпка за музика до края на юни

БАЗ и СЗБ: Няма нито едно доказателство за огнище на COVID-19, свързано със заведенията

София. Във връзка с интервю от вчера на доцент Кунчев, в което той споменава, че в Европа има въведени ограничения в няколко държави за...
Restaurant Week – от 15 до 25 октомври във Варна и от 15 октомври до 8 ноември в София

Restaurant Week – от 15 до 25 октомври във Варна и от 15 октомври...

Варна/София. Осмото издание на фестивала Restaurant week се задава в нов, по-достъпен формат от 15 октомври до 8 ноември в София и от 15...